Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 19
Уважаемые товарищи! Дорогие юные друзья!

19 мая исполняется 90 лет красногалстучной пионерии.

Именно в этот день  в далеком 1922 году было принято решение о создании Всесоюзной пионерской организации, впоследствии начавшей носить имя Ленина.
   Социалистическое государство, как никто в мире  внимательно и бережно относилось к подрастающему поколению. Лозунг – все лучшее детям – был не бумажным призывом, а реально воплощался в жизнь сотнями и тысячами пионерских лаге ... Читать дальше »
Просмотров: 598 | Добавил: kpu-putivl | Дата: 19.05.2012

КИЇВ. 19 травня. УНН. На виборах до Верховної ради України громадяни мають вільно проголосувати. Про це сказала сьогодні під час відкриття Дня Європи в Україні заступник голови представництва ЄС в Україні Марія Юрікова, передає кореспондент УНН.
"Європейський Союз та ваша країна наблизилися до дуже важливого моменту, я маю на увазі підписання угоди про асоціацію. Якщо вона буде належним чином втілена, це гарантуватиме громадянам України майже ті самі юридичні стандарти, права та переваги, якими сьогодні користуються громадяни Європейського Союзу", - сказала вона.
М.Юрікова нагадала, що переговори завершені і документи про асоціацію парафовані, але до остаточного підписання цього документу ще має ... Читать дальше »
Просмотров: 556 | Добавил: kpu-putivl | Дата: 19.05.2012