Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Сентябрь » 25
22 вересня 2013 року у Путивлі пройшли урочистості з нагоди Дня партизанської слави. На святкування до Путивля приїхали обласне керівництво, депутати Верховної Ради, представники духовності і громадськості. 
Участь у святкових заходах в Путивлі взяли і представники Компартії, а саме – член Центрального Комітету КПУ, заступник голови Недригайлівської районної ради Юрій Сердюк та перший секретар Путивльського районного комітету КПУ Микола Ковтун разом з місцевими комуністами.
Всі розуміють, що це свято покликане висловити всенародну повагу до всіх захисників Батьківщини, які в роки Великої Вітчизняної війни боролися за свободу і мир в глибокому тилу.
Присутні поклали корзини з квітами до Меморіального комплексу «Слава» та до пам’ятника Руднєву. Ветерани згадували фронтові будн ... Читать дальше »
Просмотров: 728 | Добавил: kpu-putivl | Дата: 25.09.2013

Недавно запрацювала урядова радіореклама, котра закликає українців до Європейського союзу. Тоді, мовляв, зарплата і пенсії будуть в п’ять разів вищі, ніж зараз. Вас чекають чесні суди (без хабарів!), безвізова подорож Європою, кращі лікарні, престижні європейські університети, в школах ваші діти опановуватимуть високі європейські цінності.
Більшої брехні важко придумати. Питання до буржуазних столичних очільників: якщо в незалежній Україні все так погано, то навіщо ви потрібні українському народові?
Стосовно обіцянок європейського раю
За допомогою СРСР НДР розвивалась успішно, коли зрадник Горбачов кинув напризволяще соціалістичну систему, Захід запропонував східним німцям приєднатися до західних. Східні німці спод ... Читать дальше »
Просмотров: 776 | Добавил: kpu-putivl | Дата: 25.09.2013