Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 04
Ми, члени Путивльского районного комітету Компартії України
Виражаємо своє занепокоєння економічною ситуацією в країні, в тому числі і в Путивльсому районі – сьогодні зростає бідність населення, безробіття, заборгованість по зарплатах і соціальних виплатах, підвищуються ціні на продукти харчування, ліки, комунальні послуги, стрімко впроваджуються медична і пенсійна реформа, процвітає корупція чиновників, зростає тіньовий сектор економіки.
Ми заявляємо, що Україна опинилась на межі критичного падіння промислового виробництва, яке складає майже 5,6 відсотків, а в хімічній – 19,7, машинобудуванні – 16,2, металургійній – 5,2, харчовій – 12,8. Падає товарообіг з нашим стратегічним партнером – Російською Федерацією. Все це веде до того, що стрімко зростає державний борг, казна в  державі порожніє,  мільйони людей на межі жебрацтва,
Гра в євроінтеграцію приведе до того, ... Читать дальше »
Просмотров: 445 | Добавил: kpu-putivl | Дата: 04.12.2013

Шановний Вітор Федерович!

Незважаючи на протиправний тиск державних владних та судових структур щодо основоположних конституційних прав народу України на референдум в вересні-жовтні 2013 року по ініціативі громадян України в різних регіонах країни відбулися 19 зборів, на яких були розглянуті питання доцільності проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з питання визначення геополітичного курсу країни.

На 15 листопада 2013 року ініціативна група згідно Закону України «Про всеукраїнський референдум» при необхідних 3 мільйони зібрала 3,5 мільйонів підписів в підтримку проведення всеукраїнського референдуму з питання зовнішньополітичного вектору держави: «Чи підтримуєте Ви приєднання України до Митного союзу Республіки Білорусь, Республіки Казахстан і Російської Федерації? Так. Ні. »

Віддавши свої голоси на підтримк ... Читать дальше »
Просмотров: 391 | Добавил: kpu-putivl | Дата: 04.12.2013