Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Сентябрь » 10
З кожним роком усе далі відходять від нас події Великої Вітчизняної війни. Давно розорано траншеї i засипано окопи, все більше учасників та свідків тих страшних подій відходить у вічність та людська пам’ять знову i знову повертається до минулого. Нащадки повинні пишатися подвигом воїнів, які розгромили найгрізнішу на той час армію у світі. Це подвиг, якого не знала історія.
З нагоди 70-ї річниці визволення Недригайлівського району від німецько-фашистських загарбників   9 вересня 2013 року у Недригайлові відбувся мітинг-реквієм.
  В боях брали участь  понад 10 тисяч  наших земляків. Понад 6 тисяч нагороджені орденами і медалями,  шестеро удостоєні звання Героя Радянського Союзу, троє стали повними кавалерами ордена Слави. Всього ... Читать дальше »
Просмотров: 539 | Добавил: kpu-putivl | Дата: 10.09.2013

Вікторія Бабич вимагає від Уряду, щоб Охтирське управління державної казначейської служби України здійснило розблокування розрахунків, що призводить до неможливості проведення ремонту Охтирської загальноосвітньої школи №3 та негативного впливу на господарську діяльність КП «Благоустрій» Охтирської міської радиДо народного депутата України Вікторії Бабич, звернувся Охтирський міський голова з проханням надати допомогу у вирішенні питання щодо ремонту Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3.У зверненні зазначалось, що Охтирська загальноосвітня школа І—III ступенів №3 Охтирської міської ради протягом останніх двадцяти років потерпає від протікання даху, оскільки капітальний ремонт не проводився жодного разу. Постановою головного санітарного лікаря Охтирської районної СЕС з 2010 року заборонена експлуатація спортивної зали. У ... Читать дальше »
Просмотров: 573 | Добавил: kpu-putivl | Дата: 10.09.2013