Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Февраль » 21
Дорогі ветерани, шановні захисники Вітчизни усіх поколінь!
23 лютого країна традиційно відзначає День народження непереможної та легендарної армії, яка створювалася для захисту завоювань молодої Країни Рад – першої у світі соціалістичної держави. Незважаючи на те, що цей день перейменували на День захисника Вітчизни, він для переважної більшості наших людей залишиться Днем Радянської Армії та Військово-Морського Флоту.
Це воістину всенародне свято, яке уособлює собою неминущу цінність традицій патріотизму, військового обов’язку і товариства, визнання героїчних заслуг солдат, офіцерів, трудівників тилу – усіх, хто на століття вписав в славну історію Країни Рад свої ратні і трудові подвиги.
Покоління українців, від ... Читать дальше »
Просмотров: 404 | Добавил: kpu-putivl | Дата: 21.02.2014

революционер из лондонаБеркут на Майдане задержал полицейского c европейским удостоверением
Корреспондент.net, Вчера, 22:30
Представитель Международной полицейской ассоциации, утверждают в милиции, принимал участие в боевых действиях на стороне Майдана
На видео бойцы Беркута показывают документы мужчины, задержанного во время массовых беспорядков. Лицо у него окровавлено. На его служебном удостоверении эмблема Международной полицейской ассоциации - неправительственной организации со штаб-квартирой в Лондоне.
http://korrespondent.net/ukraine/events/3308823-berkut-na-maidane-zaderzhal-polytseiskoho-c-evropeiskym-udostoverenyem
Просмотров: 485 | Добавил: kpu-putivl | Дата: 21.02.2014