Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Апрель » 11

КПУ провела засідання фракції та оцінила хід розвитку подій у парламенті, який підтверджує, що не лише на вулиці, а й у ВР націонал- фашистський режим веде боротьбу проти інакомислячих. Про це в коментарі кореспонденту ГолосUA заявив лідер Компартії Петро Симоненко.
«Те, що дозволив собі висловити правду про те, як розвивалися події та що реально відбувалося призвело до того, що вони (представили ВО «Свобода»- ред.) силою спробували чинити тиск і на мене і на фракцію», - сказав він.
Це відбувається для того, зазначив лідер КПУ, щоб виключити можливість надати правду щодо того, що відбувається на Сході країни.
«Я викривав нинішній націонал-фашистський режим у тому, що саме з його вини Україна втратила Крим. Я викривав їх у тому, що в Донецькій та Луганській областях немає сепар ... Читать дальше »

Просмотров: 378 | Добавил: kpu-putivl | Дата: 11.04.2014

У лютому місяці ми повідомляли про те, що народний депутат України від КПУ Вікторія Булах зареєструвала запит до МОЗ України стосовно недопущення закриття акушерсько-гінекологічного відділення Великописарівської ЦР лікарні.

У запиті, зокрема, зазначено: «…управлінням охорони здоров’я Сумської обласної державної адміністрації 15 січня вже підписано наказ «Про тимчасове припинення роботи акушерсько-гінекологічного відділення Великописарівської ЦРЛ». 

Всім зрозуміло, що дані дії можуть призвести до того, що 27 медичних працівників залишаться без роботи. Близько 10 тисяч жіночого населення залишаться без необхідного медичного забезпечення лікарем акушером-гінекологом, забираючи у людей права на якісну гарантовану, своєчасну медичну допомогу.

Слід взяти до уваги і той факт, що нині в р ... Читать дальше »

Просмотров: 445 | Добавил: kpu-putivl | Дата: 11.04.2014