Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 21 » "Чорнобильці" Путивля вдячні Володимиру Даниленку за допомогу в отриманні житла
20:12
"Чорнобильці" Путивля вдячні Володимиру Даниленку за допомогу в отриманні житла

У приймальню народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка надійшов лист з міста Путивль від учасників , ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

У листі інваліди героїчного міста висловили вдячність народному депутату за активну участь та принципову позицію стосовно питання повернення будинку у місті Путивль Сумської області для забезпечення чорнобильців житлом.

Зазначений вище будинок був побудований за бюджетні кошти та шляхом махінацій та неналежного реагування правоохоронних органів не передавався приватною фірмою до Міністерства надзвичайних ситуацій України для задоволення житлових проблем людей, які ризикуючи своїм життям врятували планету від екологічної катастрофи.

Володимиром Даниленком для вирішення цього питання надсилалися ряд звернень та депутатських запитів, один з яких був надісланий Президенту України. І тільки після розгляду даного питання на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи членом, якого є Даниленко питання зрушилось з місця: прокуратура Києва подала позов про витребування будівлі у державну власність.

Інваліди-чорнобильці Лазоркін В.Г. та Зякун І.В. у своєму листі побажали народному депутату міцного здоров’я, довгих років життя та успіхів у служінні народу України. Нагадаємо, 24 квітня в Путивлі відбулося урочисте вручення квартир "чорнобильцям", які чекали своєї черги більше 10 років. Квартири видавалися у будівлі, яка була повернута МНС за сприянням народного депутата Володимира Даниленка.

Просмотров: 543 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0