Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Сентябрь » 25 » КОМУНІСТИ НЕДРИГАЙЛОВА І ПУТИВЛЯ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В СВЯТКУВАНІ ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ
11:17
КОМУНІСТИ НЕДРИГАЙЛОВА І ПУТИВЛЯ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В СВЯТКУВАНІ ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ
22 вересня 2013 року у Путивлі пройшли урочистості з нагоди Дня партизанської слави. На святкування до Путивля приїхали обласне керівництво, депутати Верховної Ради, представники духовності і громадськості. 
Участь у святкових заходах в Путивлі взяли і представники Компартії, а саме – член Центрального Комітету КПУ, заступник голови Недригайлівської районної ради Юрій Сердюк та перший секретар Путивльського районного комітету КПУ Микола Ковтун разом з місцевими комуністами.
Всі розуміють, що це свято покликане висловити всенародну повагу до всіх захисників Батьківщини, які в роки Великої Вітчизняної війни боролися за свободу і мир в глибокому тилу.
Присутні поклали корзини з квітами до Меморіального комплексу «Слава» та до пам’ятника Руднєву. Ветерани згадували фронтові будні, свого командира – легендарного Сидора Ковпака, поділилися спогадами про війну. Говорили про те, що внесок партизанських формувань в загальну перемогу людства над фашизмом просто неоціненний. Тому День партизанської слави в Україні – лише мала частина того, що може зробити сучасне покоління для людей, які 70 років потому воювали в партизанських загонах.


Недригайлівський районний комітет КПУ
Просмотров: 725 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 5.0/2