Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Июнь » 24 » Комуністи запропонували ввести відповідальність за перешкоджання увічненню Перемоги
10:15
Комуністи запропонували ввести відповідальність за перешкоджання увічненню Перемоги
У Верховній Раді України 19 червня 2013 року депутатами від КПУ Вікторією Бабич, Романом Шугало, Петром Цибенком був зареєстрований проект Закону України Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення ( щодо відповідальності за перешкоджання використання форм увічнення Перемоги ), реєстраційний номер 2355.
Законопроект розроблений з метою встановлення адміністративної відповідальності за створення перешкод для використання форм увічнення перемоги передбачених статтею 2 Закону України «Про увічнення Перемоги у Великі Вітчизняній війні 1941-1945 років».
Основними положеннями цього законопроекту встановлюється адміністративна відповідальність за створення перешкод будь-якою особою для використання форм увічнення Перемоги та подвигу народу-переможця, у вигляді штрафу від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Також, за ті самі дії, вчинені групою осіб штраф буде складати від п’ятнадцяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Хочеться відмітити, що до основних форм увічнення Перемоги та подвигу народу-переможця відносяться покладання вінків, квітів до пам'ятників та меморіалів воїнам Великої Вітчизняної війни, суспільне використання  копій  Прапора Перемоги під час урочистих заходів,  присвячених  Дню  Перемоги та інше.
«Прийняття зазначеного законопроекту буде слугувати превентивним заходом щодо осіб, які за власними політичними чи іншими поглядами намагаються створювати перешкоди для належного застосування форм увічнення Перемоги та подвигу народу-переможця у державне свято – День Перемоги (9 травня).»,- зазначила співавтор законопроекту Вікторія Бабич.
Прес-служба народного депутата України Вікторії Бабич

http://www.sm.cominformua.com/index.php/razdeli/s-krasnoi-stroki/item/1128-komunisti-zaproponuvali-vvesti-vidpovidalnist-za-pereshkodzhannya-uvichnennu-peremogi

Просмотров: 486 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0