Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2015 » Май » 25 » НИНІШНІ ДІЇ ВЛАДИ – ЦЕ РОЗПРАВА НАД КОМУНІСТИЧНОЮ ПАРТІЄЮ – ПАРТІЄЮ СОЦІАЛЬНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ І РЕАЛЬНОГО НАРОДОВЛАДДЯ
10:29
НИНІШНІ ДІЇ ВЛАДИ – ЦЕ РОЗПРАВА НАД КОМУНІСТИЧНОЮ ПАРТІЄЮ – ПАРТІЄЮ СОЦІАЛЬНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ І РЕАЛЬНОГО НАРОДОВЛАДДЯ

20 травня 2015 року у Києві відбувся позачерговий Пленум Центрального Комітету Комуністичної партії України, який розглянув питання про дії Компартії України у зв’язку із набранням чинності законів про «декомунізацію».
У роботі Пленуму взяли участь члени ЦК КПУ: перший секретар Сумського ОК КПУ В.А. Даниленко, секретар обкому партії В.В. Сіряченко, перший секретар Охтирського міського комітету партії В.В. Булах та перший секретар Глухівського райкому КПУ В.В. Московченко.

Редакція газети «Ленінська правда» попросила В.А. Даниленка поділитися враженнями від роботи позачергового Пленуму.
- Учасники Пленуму вислухали доповідь лідера партії Петра Миколайовича Симоненка, у якій він чітко проаналізував ситуацію у зв`язку з прийняттям так званих «законів про декомунізацію». Лейтмотивом  виступу звучали слова про порушення прав і свобод людей, про невідповідність цих законів європейським нормам права, про намагання нинішньої влади відібрати у людей не тільки історію, а й надію на боротьбу з олігархічним  режимом.
Пленум схвалив Заяву «Рішуче засуджуємо антиконституційну розправу над Комуністичною партією і цинічну наругу над історичною правдою». У ній, зокрема, говориться: «Розправа над Комуністичною партією, якої домагаються неонацистські сили, що прийшли до влади внаслідок лютневого (2014 р.) перевороту, є свідченням глибоко антидемократичного, по суті тоталітарного характеру правлячого режиму, його намагань придушити будь-яку опозицію в країні і насамперед Комуністичну партію, яка, діючи в межах Конституції, послідовно захищає інтереси трудящих, виступає за єдність і незалежність України, реалізацію її конституційних засад як демократичної, правової, соціальної держави». Пленум наголошує, що «водночас реабілітуються й оголошуються героями пособники німецько-фашистських окупантів, які стріляли в спину воїнам Радянської армії, які визволяли Батьківщину в роки Великої Вітчизняної війни».
Я повністю підтримую слова, озвучені в Заяві, що наш народ не надавав права перекреслювати історію і знущатися з неї ні президенту, ні парламенту, ні уряду.
На сьогодні Компартію України підтримують демократичні сили багатьох країн Європи та інших континентів, а також світові організації профспілок, юристів - демократів та інші прогресивні сили.
Оперативно відбулися розширені засідання бюро райкомів і міськкомів партії і ми знаємо думки комуністів – люди готові відстоювати інтереси партії. Хочу відзначити, що серед комуністів немає ніякої паніки, ніякої розгубленості, ми будемо домагатися відміни цих законів правовими методами і будемо працювати у правовому полі.
Переконаний: Компартія України вийде з цих антиконституційних несправедливих гонінь більш сильною, згуртованою – і ми й надалі захищатимемо права народу на соціальну справедливість, мир і благополуччя.
Ми не дозволимо олігархічно-націоналістичному режиму знищити соціальні гарантії для наших людей! 
Володимир Даниленко,
перший секретар Сумського обласного комітету КПУ

 

Просмотров: 355 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0