Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 31 » ОБРАЩЕНИЕ РОДСТВЕННИКОВ ОСУЖДЁННЫХ КАЧАНОВСКОЙ КОЛОНИИ
12:38
ОБРАЩЕНИЕ РОДСТВЕННИКОВ ОСУЖДЁННЫХ КАЧАНОВСКОЙ КОЛОНИИ
У редакцію "Галицького Яструба" було надіслано скановану копію звернення родичів засуджених, які відбувають покарання у ВТК-54 міста Харкова. Обурені соціальною несправедливістю люди вимагають рівних умов утримання та доступу до медичної допомоги для всіх засуджених, що відбувають покарання. Наводимо текст документу:
Начальнику Департаменту
з виконання покарань України
від матерів засуджених
ВТС-54 м. Харків
Колективне звернення

Шановний Олександр Володимирович!
  Ми, родичі засуджених, що відбувають покарання у ВТК-54 м. Харкова, глибоко обурені ситуацією, що сталась у колонії за останні місяці. Адміністрація колонії, посилаючись на посилений контроль з боку владних структур, безпідставно обмежує як права засуджених, так і наші права.
 Наші рідні також хворіють, причому подекуди значно більш серйозними захворюваннями, аніж В.І.П.-засуджена Ю.В. Тимошенко. У колонії відбувають покарання навіть інваліди, бабусі, яким далеко за 60 років. Проте ніхто не обстежує їх з іноземних лікарів, не робить розгорнутих аналізів, не призначає масажів, не видає навіть елементарно потрібних ліків, та навіть не звільняє від роботи.
 Наші рідні потерпають у житлових бараках від холоду, а у В.І.П.-крадійки стоїть кондиціонер! Їй заважає цілодобове освітлення, а нам відмикають світло за борги. ВОНА отримує делікатеси, а наші рідні - їдять баланду, а навіть вітаміни і ліки заборонили передавати у передачах.
 Просимо Вашого особистого втручання у ситуацію, та взяти її під особистий контроль.
 Вимагаємо, щоб ВСІ ЗАСУДЖЕНІ в Україні утримувались в однакових умовах.
 Нехай іноземні лікарі обстежать та при потребі переведуть для лікування і наших рідних. Ми вимагаємо, щоб ВСІ засуджені мали телевізор, мобільні телефони, душові кабіни, повноцінне харчування. Наші рідні та близькі не вчинили злочинів тяжчих, ніж В.І.П.-засуджена Ю.В. Тимошенко і нічим не відрізняються від неї згідно чинного законодавства.
 Чому ж вони мають відбувати покарання в значно гірших умовах?
 Вимагаємо, аби всі засуджені, що відбувають покарання у ВТК-54 також отримали можливість зустрічатись з народними депутатами, правозахисниками, представникам и ЗМІ та могли висловити свої скарги щодо умов утримання у ВТК-54
19.01.2013 р.
Звернення підписали 13 осіб, родичів засуджених.
Не секрет, що красиве гасло ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСIХ вже давно викликає в українців лише скептичні зауваження. Майже кожен на власному досвіді переконався - можновладцям зійде з рук і правопорушення, і злочин. А от пересічному громадянинові впаяють на повну навіть за найменшу провину. Проте судовий процес Юлії Тимошенко вперше в історії Незалежної України продемонстрував БЕЗСИЛІСТЬ Українського законодавства.
Здавалося б, є Закони та Правила, що регламентують поведінку затриманого за підозрою у скоєнні злочину, обвинувачуваного, засудженого. Де чітко окреслені їх права та обов’язки. І знов-таки не секрет, що за порушення цих правил передбачено покарання. Закон один для всіх. Ні! Бахіня Майдану ТЮВ наочно продемонструвала не лише українцям, але і усьому світові - Закони та Правила можна ПОМНОЖИТИ НА НУЛЬ!.. Безкарно!..
Можна хамити в суді. Висловлювати неповагу до суду. Тримати у СІЗО та у колонії заборонені предмети. Вимагати у місцях позбавлення волі чого завгодно - і отримати все, чого забажаєш!
Щоправда, наразі це доступно лише ТЮВ. Але ж ПРЕЦЕДЕНТ СТВОРЕНО! І все, що отримує ЗАСУДЖЕНА ТИМОШЕНКО, належить отримувати ВСІМ В’ЯЗНЯМ в Україні!
Дуже показовою є і реакція української влади на заяви так званої СВІТОВОЇ СПІЛЬНОТИ щодо засудженої Ю. Тимошенко. Точніше - відсутність жорсткої та однозначної реакції. А от цікаво, як би відреагувала ДЕМОКРАТИЧНА ЕУРОПА, скажімо, на категоричну вимогу України закрити ВСІ кримінальні справи щодо Берлусконі???

"Галицький Яструб" http://galickij-jastreb.io.ua/s386241/zvernennya_rodichiv_zasudjenih_kachanivskoe_kolonie_do_nachalnika_departamentu_z_vikonannya_pokaran_ukraeni

Просмотров: 489 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0