Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Февраль » 16 » Першого секретаря Глухівського Комсомолу Олену Юденич висунуто на номінацію Жінка року.
17:59
Першого секретаря Глухівського Комсомолу Олену Юденич висунуто на номінацію Жінка року.
Олена Юденич  Згідно наказу управління у справах сім’ї, дітей і молоді Сумської обласної державної адміністрації від 7 листопада 2011 року № 142 «Про організацію та проведення обласного конкурсу «Жінка року» з 1 лютого розпочався другий етап вищезазначеного конкурсу, який передбачає голосування на сайтах соціальних мереж «Facebook» та «В Контакте» за учасників конкурсу. 
  Метою Конкурсу є популяризація важливої ролі жінки в суспільстві, її участі у державотворчому процесі, сприяння розвитку її творчих проявів, вмінь, професійних здібностей, надання можливості жителям Сумщини познайомитися з досягненнями успішних жінок.
  Від Глухівської міської ради на обласний конкурс була подана на номінацію «Жінка – працівник органів виконавчої влади та місцевого самоврядування» - начальник відділу соціальної роботи Глухівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді ЮДЕНИЧ  Олена Ерастівна.
  На початку 2000 року була засновником Глухівської міської громадської молодіжної організації «Ленінська Комуністична спілка молоді України», де була обрана першим секретарем міського комітету. ЛКСМУ та їм є і по теперішній час. 
Під її керівництвом забезпечена діяльність спеціалізованих служб центру СССДМ: «Служба соціальної підтримки сімей», «Школа волонтерів», «Консультативний пункт у пологовому відділенні та кабінеті планування сім’ї жіночої консультації», «Служба соціально – профілактичної роботи».
Олена Юденич сприяє розвитку та функціонуванню сімейних форм виховання дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та здійснює соціальне супроводження прийомних сімей. За час її праці, у місті була створена перша прийомна сім`я, потім були створені ще 3 прийомні сім`ї.
Під час своєї діяльності організовує проведення акцій, телефонних „гарячих ліній”, лекцій, тренінгів, акцій по пропаганді здорового способу життя, профілактики правопорушень серед дітей та молоді. Працює безпосередньо з волонтерами, які під її керівництвом здійснюють соціальну роботу з сім’ями/особами, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітьми та молоддю із функціональними обмеженнями та проводять заходи щодо профілактиці правопорушень та негативних явищ у дитячому та молодіжному середовищі.
В 2011 році спільно з Глухівською молодіжною міськрадою брала участь у підготовки проекту «Створення міського кіноклубу «Квадрат» для молоді  у місті Глухові». Даний проект був представлений на обласному конкурсі, який проводило управління у справах сім`ї, дітей та молоді Сумської облдержадміністрації, і був переможцем даного конкурсу. Зараз у кіноклубі безкоштовно транслюються фільми для молоді міста Глухів. 
У 2011 році брала участь у І турі обласного конкурсу «Краща посадова особа місцевого самоврядування» де стала лауреатом даного конкурсу зайнявши ІІ місце.
  Голосування на сайтах соціальних мереж закінчується 1 березня 2012 року. Заключним етапом заходу стане урочисте нагородження фіналістів заходу до 8 березня 2012 року.
  Сумська обласна організація КПУ просить підтримати першого секретаря Глухівського міського комітету ЛКСМУ Олену Юденич та проголосувати за її кандидатуру за допомогою соціальних мереж «Вконтакте» та «Facebook».
Посилання для голосування http://molodii.sumy.ua/konkurs/page.php?c=26 
Просмотров: 546 | Добавил: symu-okp | Рейтинг: 0.0/0