Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Май » 23 » Після втручання Вікторії Бабич на підприємстві ДП «Охтирський агролісгосп» ліквідована заборгованість з заробітної плати
14:08
Після втручання Вікторії Бабич на підприємстві ДП «Охтирський агролісгосп» ліквідована заборгованість з заробітної плати
Наприкінці березня 2013 року народний депутат України від КПУ Вікторія Бабич звернулася до Охтирської міжрайонної прокуратури з повідомленням щодо наявності заборгованості із виплати заробітної плати на ДП «Охтирський агролісгосп».
 У своєму зверненні депутат повідомила прокуратуру, що станом на 1 березня заборгованість на підприємстві за січень – лютий 2013 становить 74 тис. 707 грн..
Вікторія Бабич у рамках проекту Компартії України «Робота. Зарплата. Захист» вимагала від прокуратури вжити заходів прокурорського реагування для захисту трудових прав працівників підприємства та, при наявності відповідних фактів зловживання зі своєчасними виплатами заробітної плати, порушити кримінальне провадження.
Після втручання Вікторії Бабич прокуратура внесла подання і на підприємстві розпочалося погашення заборгованість перед працівниками із виплати заробітної плати.
Станом на 1 травня заборгованість на підприємстві відсутня.
«Заробітна плата – це джерело для існування кожної людини. Коли з тих чи інших причин керівники підприємств затримують виплати заробітної плати - це негативно відображається на рівні життя наших громадян. Кожен роботодавець повинен розуміти, що людям потрібно купувати продукти харчування, одягати дітей та сплачувати комунальні послуги, а тому плата за труд повинна бути відповідною, а головне - своєчасною», - зазначила Вікторія Бабич.

Прес-служба народного депутата України від КПУ Вікторії Бабич
Просмотров: 567 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0