Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Ноябрь » 21 » ПРЕС- КОНФЕРЕНЦІЯ П. СИМОНЕНКА 20. 11. 2013
14:14
ПРЕС- КОНФЕРЕНЦІЯ П. СИМОНЕНКА 20. 11. 2013
Петро Симоненко: Компартія буде наполегливо добиватися проведення всеукраїнського референдуму. Комуністи завершили процедуру збору підписів на підтримку проведення всеукраїнського референдуму про вступ України до Митного союзу Росії, Білорусі та Казахстану. Усього зібрано 3,5 млн. підписів. Про це сьогодні на прес-конференції в Києві повідомив лідер КПУ Петро Симоненко.
Петро Симоненко наголосив, що збір підписів проводився у суворій відповідності до законодавства України та вимог Центральної виборчої комісії.
«Ми зробили все, щоб люди реально зрозуміли суть того, що відбувається, і не плекали ілюзій відносно перспектив євроінтеграції. Громадяни України незалежно від своїх політичних поглядів підтримали ідею проведення референдуму. Люди обурені вимогами Євросоюзу, серед яких – підвищення цін і тарифів, скорочення фінансування соціальних програм, нав’язування неприйнятних моральних цінностей. Також громадяни висловлююють свій протест проти політики «подвійних стандартів», яка проводиться Європою відносно України», – підкреслив Петро Симоненко.
За його словами, комуністи наполегливо відстоюватимуть право народу України на формування політики держави і висловлення своєї думки.
 «Позиція Компартії принципова і послідовна: усі доленосні для держави питання повинні вирішуватися шляхом всенародного голосування. У зв’язку з цим комуністи вимагатимуть від Центрвиборчкому визнання зібраних підписів і проведення всеукраїнського референдуму щодо визначення напряму інтеграції України», – заявив лідер КПУ.
Петро Симоненко: Підписання угоди про Асоціацію з ЄС призведе до порушення шести статтей Конституції України
Лідер КПУ Петро Симоненко прогнозує, що ЄС підпише угоду про Асоціацію з Україною за будь-яких умов. Про це він сказав на прес-конференції, передає кореспондент УНН. "Я дуже рідко роблю у вашій присутності будь-які прогнози, але сьогодні я хочу сказати про наступне: Європа аж бігом підпише цю угоду і щоб тут не було зараз, вона її підпише. Я хотів би запитати, що буде після цього з Україною?” – сказав Петро Симоненко. Він також відзначив, що підписання угоди про Асоціацію з ЄС призведе до порушення шести статтей Конституції України. Петро Симоненко також висловив переконання, що ніхто не вивчав докладно умови Угоди та не робив прогнозу економічних наслідків для України.
Компартія ініціюватиме референдум щодо відміни пенсійної та медичної реформ
Як тільки Компартія закінчить всі процедури, пов’язані із завершенням збору підписів щодо проведення референдуму відносно вибору вектора зовнішньої політики, вона ініціюватиме збір підписів щодо проведення референдуму на підтримку відміни пенсійної та медичної реформ. Про це на прес-конференції заявив лідер КПУ Петро Симоненко, передає кореспондент УНН.
Петро Симоненко повідомив, що ініціативна група завершила збір підписів на підтримку проведення всеукраїнського референдуму.
"Ми зібрали 3,5 млн. підписів, ми все збирали відповідно до закону України, до вимог ЦВК. У 18 областях ми зібрали понад 100 тис. підписів, як цього вимагає закон. Всі ці підписи збиралися відповідно до тих документів, які були підготовлені ЦВК на вимоги Закону "Про Всеукраїнський референдум”, – наголосив Петро Симоненко.
Також він зауважив, що як тільки КПУ закінчить всі процедури, пов’язані із завершенням збору підписів щодо проведення референдуму та вибору вектору зовнішньої політики, комуністи ініціюватимуть збір підписів щодо проведення референдуму на підтримку відміни пенсійної реформи.
Петро Симоненко запевнив, що коли ВР не підтримає законопроект про відміну медичної реформи, КПУ також розпочне збір підписів на підтримку цього питання.
 
http://cominformua.com/razdeli/slovo-pravdu/item/1998-video-z-pres-konferentsiji-p-simonenka-20-11-2013



Просмотров: 491 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0