Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Июль » 11 » Президент Янукович відмовився присвоювати місту Путивль почесне звання «Місто партизанської слави»
16:24
Президент Янукович відмовився присвоювати місту Путивль почесне звання «Місто партизанської слави»
Путивль місто партизанської слави  В приймальню народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка надійшла відповідь від Адміністрації Президента України на депутатський запит стосовно присвоєння місту Путивль Сумської області почесного звання «Місто партизанської слави» з нагоди відзначення 125 річчя з дня народження двічі Героя Радянського Союзу Сидора Артемовича Ковпака, з урахуванням його вагомого внеску у визволення України від фашистських окупантів у роки Великої Вітчизняної війни.
  Нагадаймо, 8 червня 2012 Верховна Рада України проголосувала про направлення депутатського запита народного депутата України Володимира Даниленка до Президента України. 
  Володимир Даниленко був впевнений, що після обіцянок Президента відвідати колісницю партизанського руху у 2011 році, він обов’язково задовольнить прохання народного депутата та мешканців міста Путивль, які своїм патріотичним духом показують усій Україні, що справжні герої – це люди, які не жалючі своє життя визволяли батьківщину від фашистських загарбників.
  Нажаль сподівання не справдились! Президент вважає, що якщо при в’їзді в Сумську область стоїть пам’ятний знак «Область партизанської слави»  то це в повній мірі задовольняє пошану необхідну для подвигу тисячі людей, які вели підпільну боротьбу разом з двічі Героям Радянського Союзу Сидорем Ковпаком.
  Цитата з відповіді Адміністрації Президента України: «Як свідчать історичні матеріали, під час гітлерівської окупації активний партизанський рух був не тільки у Сумській області, а й на території інших областей, зокрема Вінницької, Волинської, Житомирської, Київської, Одеської, Рівненської, Чернігівської. З огляду на це на кордонах зазначених областей, у тому числі Сумської, були встановлені пам’ятні знаки «Область партизанської слави»» 
  «Дана відповідь ще раз підтверджує, що партії влади ветерани та партизани необхідні тільки тоді, коли наближаються вибори, а в інші часи є справи по важливіші. Наприклад, відміна доступних потягів, зменшення соціальних виплат, відмова від соціальних зобов’язань.», - зазначив Володимир Даниленко.
Просмотров: 653 | Добавил: symu-okp | Теги: Путивль, місто партизанської слави, президент | Рейтинг: 5.0/1