Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 9 » СЕКРЕТАР ЦК КПУ Г. БУЙКО НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ
15:58
СЕКРЕТАР ЦК КПУ Г. БУЙКО НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ
6 березня у Хмельницькій області перебував з робочим візитом секретар ЦК КПУ Георгій Буйко. Георгій Володимирович вивчав стан справ щодо роботи комуністів Хмельниччини із студентською молоддю. У місті Кам’янці-Подільському секретар ЦК КПУ провів дві зустрічі, поспілкувався із студентами Подільського Аграрно-Технічного Університету та зустрівся із викладачами та студентами коледжу цього університету.
Георгій Володимирович на конкретних прикладах показав згубність теперішнього соціально-економічного курсу держави, розкрив суть газового конфлікту, викрив згубну роль українського буржуазного націоналізму, зупинився на положеннях Антикризової програми Комуністичної партії, на конкретних пропозиціях комуністів щодо розвитку економіки, забезпечення продовольчої безпеки, роз’яснив небезпеку, яку несе продаж земель сільськогосподарського призначення.
Разом із секретарем ЦК КПУ перебував інструктор ідеологічного відділу ЦК КПУ Олексій Адвена, який зупинився на питаннях роботи з молоддю!
Аналогічна зустріч відбулась із студентами міста Хмельницького, які прийшли поспілкуватись із представниками ЦК в обласний комітет Компартії України. Захід розпочався із вручення квитків двом юнакам, які поповнили лави Комсомолу України.
Георгій Володимирович детально зупинився на політичній ситуації в країні та світі. Зазначив, що по усій планеті люди починають протестувати та боротися за свої права. Це можна спостерігати на прикладі таких країн: Молдова, Португалія, Іспанія, Греція, Індія.
Також секретар ЦК Компартії України розповів присутнім про невиправдане підвищення тарифів на житло-комунальні послуги, адже Україна добуває достатню кількість газу для забезпечення потреб населення.
Під час роботи у Хмельницькій області, напередодні весняного свята жінок Хмельницької макаронної фабрики привітав від імені Центрального комітету Компартії України секретар ЦК Георгій Буйко! Працівниці фабрики були приємно здивовані та дякували за увагу та теплі привітання!!!

http://www.cominformua.com
Просмотров: 748 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0