Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Апрель » 8 » Симоненко розповів, чому хочуть заборонити КПУ
11:14
Симоненко розповів, чому хочуть заборонити КПУ

Ініціатива щодо заборони КПУ має під собою фактичну мету - позбавити українців можливості знати правду.
 Про це в ході прес-конференції сказав кандидат в Президенти України, лідер КПУ Петро Симоненко, повідомляє кореспондент ГолосUA.
Він зазначив, що звинувачення деяких політиків у тому, що КПУ використовує антидержавні підходи, не відповідає дійсності. Більш того, в 1991 році Компартію забороняли тільки для того, щоб зруйнувавши СРСР, розікрасти Україну.
«Зараз забороняють, тому що йде новий виток розчленування України. І тільки ми, комуністи, прагнемо не допустити того, щоб розтягнули Україну», - констатував П. Симоненко.
Лідер КПУ також додав, що сьогоднішня спроба заборони Компартії робиться і для того, щоб позбавити можливості український народ мати реальне уявлення і знати правду, що відбувається насправді в нашій країні. І саме тому сьогодні за командою влади ЗМІ заборонено доносити уявлення про Компартію в повному обсязі. Та ж інформація, яка подається, або обмежена, або спотворена.
П. Симоненко нагадав, що ще два роки тому КПУ ініціювала проведення референдуму, щоб виключити розкол країни. Однак тоді влада, об'єднавшись з опозицією, заборонила а допомогою судів проводити референдум і тим самим почути думку народу з ключових питань.
Сьогодні ж, коли до влади прийшла опозиція, фактично відбулося заміщення одних олігархів іншими. У результаті рівень корупції навіть посилився. Адже, за словами лідера КПУ, побори ще більше зросли, а чиновники без оглядки і сорому торгують місцями.
«Це має місце. І цю гірку правду не хочуть, щоб ми, комуністи говорили і щоб про це попереджали. Не хочуть вони цього чути. Тому немає підстав говорити про антидержавну діяльність Компартії. Ми пропонуємо практичні кроки, виходячи з конкретної ситуації в Україні. Ми пропонуємо конкретні кроки в економіці, виходячи з інтересів українських громадян. Ми, природно, пропонуємо вирішувати питання демократичними методами для того, щоб повернути мир, злагоду і справедливість в наше суспільство», - підсумував П. Симоненко.
 

 

Просмотров: 366 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0