Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 19 » Українці мають вільно проголосувати на парламентських виборах – представник ЄС
21:29
Українці мають вільно проголосувати на парламентських виборах – представник ЄС
КИЇВ. 19 травня. УНН. На виборах до Верховної ради України громадяни мають вільно проголосувати. Про це сказала сьогодні під час відкриття Дня Європи в Україні заступник голови представництва ЄС в Україні Марія Юрікова, передає кореспондент УНН.
"Європейський Союз та ваша країна наблизилися до дуже важливого моменту, я маю на увазі підписання угоди про асоціацію. Якщо вона буде належним чином втілена, це гарантуватиме громадянам України майже ті самі юридичні стандарти, права та переваги, якими сьогодні користуються громадяни Європейського Союзу", - сказала вона.
М.Юрікова нагадала, що переговори завершені і документи про асоціацію парафовані, але до остаточного підписання цього документу ще має бути виконана досить велика робота.
"Залишаються ще багато напрямків, за якими необхідно досягти значного покращення. Це і юридична система, і покращення бізнес клімату в Україні. Ваша країна має зробити дуже важливі і систематичні кроки у реформуванні цих галузей, щоб наблизитися до євростандартів. ЄС вже надає фінансову допомогу Україні, щоб  наблизити закони до найкращих стандартів ЄС", - підкреслила заступник голови представництва ЄС в Україні.
За словами дипломата, Україна потребує чесної і прозорої судової системи для всіх громадян України, включно з лідерами опозиційних сил.
"Ми також очікуємо, що українці зможуть прийти і вільно виявити власні вподобання на парламентських виборах, що відбудуться 28 жовтня цього року. Я думаю, ви погодитеся зі мною, що це не тільки інтерес громадян України, це також громадян ЄС бачити Україну сучасною та процвітаючою", - резюмувала М.Юрікова.

Джерело:  УНН
http://www.unn.com.ua

Просмотров: 559 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0