Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Март » 21 » В м. ПУТИВЛЬ ПРОЙШОВ КОНКУРС-ФЕСТИВАЛЬ «ТАЛАНТИ БАГАТОДІТНОЇ РОДИНИ.
11:44
В м. ПУТИВЛЬ ПРОЙШОВ КОНКУРС-ФЕСТИВАЛЬ «ТАЛАНТИ БАГАТОДІТНОЇ РОДИНИ.
       15 березня 2013 року у місті Путивль Сумської області відбувся конкурс-фестиваль «Таланти багатодітної родини» спонсором та ініціатором  якого виступив осередок Путивльської районної організації Комуністичної партії України. Організаційну роботу проведено відділом освіти, молоді та спорту Путивльської районної державної адміністрації. Проходив конкурс-фестиваль в Центрі позашкільної роботи.
       У конкурсі приймали участь талановиті та обдаровані діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, віком від 9 до 16 років.
       Завдання конкурсу було чітко сформульоване і направлене на виховання дітей у дусі відродження та популяризації культурних та моральних цінностей сім’ї. Найголовнішим завданням конкурсу було не пропустити та підтримати талановитих дітей, які зберігають традиції української культури. Дати поштовх розвитку навичок та здібностей дітей у різних видах та жанрах мистецтва, стимулювати пошукову активність дітей у сфері національних традицій, народних ремесел, популяризувати традиційну народну культуру історичної спадщини рідного краю.
     Велике значення в цьому конкурсі було приділене підвищенню виховання у дітей художнього смаку, виконавської майстерності, створення нових зразків дитячого фольклору.
     Конкурс-фестиваль «Таланти багатодітної родини» проводиться щороку в усіх регіонах України і демонструє найкращі зразки дитячої творчості в галузі національної культури та мистецтва.
Переможці конкурсу беруть участь у фіналі, який проходить щорічно в державному підприємстві України «Міжнародний дитячий центр «Артек»
      Конкурс проводився за номінаціями : «Вокальне мистецтво», «Патріотична пісня», «Хореографія», «Музичне виконання», «Образотворче мистецтво», «Художнє виконання», «Декоративно-прикладне мистецтво». В кожній номінації за допомогою журі були визначені призові місця та вручені дипломи й подарунки.
      Всі хто був присутній в залі отримали масу позитивних емоцій. Діти радували глядачів своєю многогранністю талантів. Вони співали, танцювали, розповідали вірші, грали на музичних інструментах, демонстрували свої витвори мистецтв.
         Так наприклад дуже порадувала своїми талановитими дітьми багатодітна родина Суржикових із села Мазівка. Всі шестеро дітей дуже обдаровані. Вони, разом зі своїм батьком, який є керівником свого сімейного ансамблю, співали, танцювали, розказували вірші, грали на музичних інструментах баяні та гітарі.
        Не менш талановитими були і діти з інших шкіл району. Це і Серова Надія учениця Путивльської школи №1, Третьякова Галина учениця Путивльської школи №2. Дуже гарний виступ у номінації вокальне мистецтво був у учениці Путивльської школи-інтернату Охрименко Надії, яка і зайняла перше місце у цій номінації. Також Путивльська школа-інтернат перемогла і в номінації «Музичне виконання» грою на роялі. Переможницею стала  Нестерова Дар’я, вона зіграла композицію «Ніжність». Також у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» за свої роботи вишивку бісером отримав перемогу Русаков Андрій, учень Путивльської школи №2. Гарно виступили дівчатка Манухівського НВК Жирякова Анастасія та Приймак Катерина. Всього у святі прийняло участь вісім загальноосвітніх шкіл Путивльського району ( ЗОШ №1, ЗОШ №2, Путивльська школа-інтернат, Мазівський НВК, Манухівський НВК, Б.Лежачанський НВК, Стрільніківський НВК, Юр’ївський НВК)
     Найталановитіших із дітей, які зайняли перші призові місця, районний комітет Комуністичної партії разом з відділом освіти, направляє для участі у обласному фестивалі «Таланти багатодітної родини», який відбудеться 31 березня 2013 року. Всі діти отримали пам’ятні подарунки від Путивльського  районного комітету Комуністичної партії України.


Мамикіна Л.Ю., секретар з ідеології Путивльського РК КПУ
      

Просмотров: 656 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0