Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Март » 26 » Веселі старти.
13:19
Веселі старти.
   Нещодавно у Путивльскій ЗОШ  №2 I – III ступенів ім. Т.Я.Базими відбулось сімейно-спортивне свято «Мами і синочки – татусі і дочки», яке проходило під гаслом : «Тато, мама, я – здорова сім’я, здорова сім’я – здорова держава!». Як показали спеціальні дослідження, 85% часу, коли діти не сплять, вони проводять у сидячому положенні, а це негативно впливає на їх здоров’я.
    Отже, рухливі ігри – найкращі ліки для дітей. Рухлива гра – один з важливих засобів всебічного розвитку дітей молодшого шкільного віку. У грі одночасно здійснюється фізичне, розумове, естетичне, етичне і трудове виховання.
     Саме тому, вихователь ГПД Путивльської ЗОШ №2 , Губерненко Ніна Михайлівна, разом зі своїми вихованцями (учнями 3-Б класу) та їх батьками провела сімейно-спортивне свято. У святі були задіяні дві команди – команда «Сонечко» і команда «Веселка». Були проведені дуже цікаві естафети такі як: естафета з м’ячем, «Кенгуру», «Хто спритніший», «Садіння і збір картоплі», «Уперед по тунелю», конкурс капітанів, «Пелюшки», «Веселий потяг». Активну участь у цих естафетах приймали родини Пірожнікових, Галанжі, Кліпікових, які ще і допомагали вихователю в організації цього свята.
    Спонсором цього спортивного сімейного свята виступила Путивльська районна організація Комуністичної партії України.
   Свято вдалося. Діти та їх батьки були нагороджені грамотами за активну участь у змаганнях. Родини та представники родин щиро подякували Путивльському райкому Компартії України за спонсорську допомогу, за підтримку їх дітей, за те, що партія піклується за  майбутнє своєї країни і хоче, щоб це майбутнє зростало здоровим.

Мамикіна Л.Ю., секретар з ідеології Путивльського РК КПУ

Просмотров: 685 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0