Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Сентябрь » 30 » ВІДБУЛИСЬ ЗБОРИ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ ПО ПРОВЕДЕННЮ РЕФЕРЕНДУМУ
11:46
ВІДБУЛИСЬ ЗБОРИ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ ПО ПРОВЕДЕННЮ РЕФЕРЕНДУМУ
Збори громадян України схвалили проведення референдуму за народною ініціативою
Сьогодні, 29 вересня 2013 року, в місті Києві на стадіоні «Спартак» відбулися збори громадян України щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою стосовно зовнішньоекономічної інтеграції України.
Для участі в зборах зареєструвались 2576 громадян з усіх регіонів України.

Головою зборів було обрано Першого секретаря ЦК Компартії України, керівника парламентської фракції комуністів Петра Симоненка

Учасники зборів одноголосно ухвалили рішення про доцільність проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою щодо зовнішньоекономічної інтеграції України, а також визначили точне формулювання питання, що пропонується винести на референдум. Воно звучатиме так: «Чи підтримуєте Ви приєднання України до Митного союзу Республіки Білорусь, Республіки Казахстан і Російської Федерації?»

Крім того, на зборах утворено персональний склад ініціативної групи з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою. До неї увійшли 9873 людини.

Ініціативній групі доручено проведення збору підписів за проведення всеукраїнського референдуму.

Також учасники зборів призначили уповноваженого представника ініціативної групи з проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою. Ним став секретар ЦК Компартії України Георгій Буйко.

На завершення роботи зборів його учасники ухвалили резолюцію.

З В Е Р Н Е Н Н Я
учасників зборів громадян України щодо ініціювання всеукраїнського референдуму
до співвітчизників

Шановні співвітчизники!

Ми, учасники зборів громадян України, щодо ініціювання всеукраїнського референдуму,

- керуючись статтями 5,22,38,39,60,68,69 Конституції України;

- виражаючи своє занепокоєння, що з ініціативи буржуазії та її олігархічної влади, яка об’єдналась з так званою опозицією, керівництво держави поступово переходить на правонаціоналістичні позиції, зрощується з українським фашизмом, здає національні інтереси України , яка перетворюється з мовчазної згоди Євросоюзу в країну третього світу – прислужницю західного капіталу.

В країні відбувається падіння економіки,зростає бідність населення, безробіття, заборгованість по зарплатах і соціальних виплатах, підвищуються ціни на продукти харчування,комунальні послуги, проїзд в громадському транспорті, набирає обертів антинародна медична реформа, процвітає корупція владних чиновників, в правоохоронних органах створені і діють мафіозні клани, внаслідок чого загострюються соціальні протиріччя.

Щоб залякати народ, влада вдається до її узурпації та зміни зовнішньополітичного курсу країни внаслідок чого порушуються навіть куці норми буржуазної демократії, з’являються «темники» для ЗМІ та забороняються збори громадян.

Через рішення судів владними структурами здійснюється тиск на Центральну виборчу комісію з використанням штучно створених формальних підстав, і вона відсторонюється від виконання своїх обов’язків щодо встановлення факту проведення зборів громадян України і ініціювання всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, чим брутально порушуються як основоположні конституційні права народу України на референдум, так і його право та обов’язок згідно статті 5 Основного Закону здійснювати владу безпосередньо.

- усвідомлюючи, що Україну втягують у Європейський Союз з тим, щоб повністю знищити її економіку, загарбати її природні і людські ресурси, вирвати її з сім’ї братніх народів, яка формувалась протягом віків, розірвати духовний і родинний зв’язок між ними і тим самим покінчити з приналежністю нашого народу до східнослов’янської цивілізації,

звертаємося до співвітчизників і закликаємо ініціювати в регіонах проведення зборів громадян України, на яких розглянути питання доцільності проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою та прийняти інші відповідні рішення, як того вимагає Закон України «Про всеукраїнський референдум» і тим самим домогтися реалізації своїх прав на управління державою, задекларованих Конституцією України, за допомогою народного референдуму.

ДОЛЮ КРАЇНИ ПОВИНЕН ВИРІШУВАТИ ЇЇ НАРОД!

м. Київ

29 вересня 2013 року

ФОТОРЕПОРТАЖ ВЫ МОЖЕТЕ ПОСМОТРЕТЬ НА ССЫЛКЕ http://ru.golos.ua/show_gallery/1139:   

http://www.cominformua.com/razdeli/slovo-pravdu/item/1862-vidbulis-zbori-gromadyan-ukrajini-po-provedennyu-referendumu

Просмотров: 577 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0