Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2015 » Март » 12 » ВЛАДІ НЕ ЗАЛЯКАТИ КОМУНІСТІВ Заява Сумського обласного комітету Компартії України
10:13
ВЛАДІ НЕ ЗАЛЯКАТИ КОМУНІСТІВ Заява Сумського обласного комітету Компартії України

Нинішня влада все активніше розкручує маховик політичних репресій, дивуючи увесь прогресивний світ своєю безглуздою боротьбою з правосуддям, політичними опонентами, у тому числі й комуністами.

10 березня 2015 року було заарештовано комуніста, народного депутата України шостого і сьомого скликань, члена Центрального Комітету Компартії України Гордієнка Сергія Володимировича.

Комуністи Сумщини глибоко обурені протиправним, абсолютно необґрунтованим, прийнятим під тиском Генеральної прокуратури України політичним рішенням Печерського районного суду м. Києва про арешт цієї людини. Не тільки в Україні, у багатьох країнах світу на цю подію наші соратники відреагували однаково: це один із фрагментів політичної розправи над Комуністичною партією України, яка сьогодні активно інформує громадськість про реальну ситуацію в державі, доносить людям правду про олігархічно-націоналістичний режим, що править Україною в угоду заморським «господарям», забуваючи про народ, який все більше зубожіє і залишається на межі виживання.

Тепер під прес репресій потрапив С.В.Гордієнко – відданий комуніст, професіонал високого ґатунку. Його партійний стаж 34 роки, і право бути народним депутатом України ця людина заслужила не тільки своєю працею, а й активною громадянською позицією. Чотири роки він очолював Оржицьку районну раду на Полтавщині. У Верховній Раді шостого скликання він працював секретарем Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування – проблеми місцевого самоврядування були для нього близькі, він бачив проблеми і мав власне бачення їх вирішення, яке будувалося на Програмі Компартії України.

Як народний депутат С.В.Гордієнко часто виступав з високої трибуни, ставав на захист жителів села, відстоював принципові позиції місцевого самоврядування, як основу розвитку України. Він гостро й аргументовано критикував реформу місцевого самоврядування, ініційовану нинішньою владою. Саме його активна діяльність по пропаганді основоположних принципів Комуністичної партії України, безкомпромісна боротьба за соціальну справедливість і стали причиною політичної розправи.

Недолуга нинішня влада, яка у власних прорахунках звинувачує політичних опонентів, шукає штучні приводи для судових процесів над Комуністичною партією, цим самим відволікаючи людей від хаосу і безнадії, розв`язаних воєнних дій, соціально-економічних проблем, з якими вона не може впоратися.

Ми звертаємо увагу усієї громадськості на те, що сьогодні в Україні нехтуються права людини, знищуються всі демократичні принципи, свобода слова. Натомість ми бачимо протиправні рішення і тиск на суддівську систему. Влада діє усупереч демократичним нормам, що може привести до справжньої диктатури.

Ми вимагаємо: припинити політичні переслідування в Україні і розпочати суспільний діалог про майбутнє України, яке можливе тільки за умов дотримання демократичних стандартів і норм.

Товариші! Сьогодні, як ніколи раніше, ми повинні бути згуртованими, принциповими, сильними, щоб не дозволити владі похитнути нашу політичну силу, яка об’єднує людей на ідеалах соціальної справедливості, кличе до побудови  справедливого суспільства.

12 березня 2015 рок

Просмотров: 372 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0