Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Май » 29 » Володимир Даниленко: Варварство, яке сьогодні чиниться – це не інакше, як спроба повернути людей в часи рабства
18:24
Володимир Даниленко: Варварство, яке сьогодні чиниться – це не інакше, як спроба повернути людей в часи рабства
На ХХХ сесії Сумської міської ради було внесено до порядку денного питання стосовно демонтажу пам’ятників В.І. Леніну. 
  Не зважаючи на те, що розгляд даного питання було внесено з істотними порушеннями чинного законодавства України, опозиційні депутати традиційно проігнорували цей факт і не могли дати вичерпної відповіді з цього приводу на зауваження народних депутатів України, депутатів обласних та місцевих рад.   Сумський міський голова Геннадій Мінаєв, як зазвичай, віджартовувався на всі аргументи комуністів, не надавши жодного вагомого обґрунтування своїй позиції.
  В результаті, питання стосовно демонтажу пам’ятників В.І. Леніну в місті Суми не було виключено з порядку денного. Більше того, депутатами міської ради було підтримано рішення щодо демонтажу пам’ятників вождю світового пролетаріату. 
  Саме з постаттю Володимира Ілліча Леніна пов’язано створення Комуністичної партії, в основу діяльності якої було покладено принципи людяності та турботи про людей. Якщо розглядати історію міста Суми, то до революції тут налічувалося близько 32 тис. жителів, а за роки Радянської влади населення міста зросло до 270 тис.. Побудовані заводи, фабрики, школи, дитячі садки тощо. Це все – ідеологія, пов’язана з іменем В.І. Леніна. Свідченням поваги до цієї постаті і були рішення Кабінету Міністрів, обласної ради про створення пам’яток мистецтва цій визначній людині.  Безоплатна освіта, доступна медицина, робота для всіх, своєчасна виплата заробітної плати та інших соціальних пільг – все це принципи ленінської програми побудови соціалістичного суспільства. Це наша історія, до того ж, історія хороша, добра, пов’язана з розвитком культури, мистецтва. І тому, варварство, яке сьогодні чиниться – це не інакше, як спроба повернути людей в часи рабства, яке було до Великої Жовтневої Соціалістичної революції (ідейним натхненником якої був В.І. Ленін), коли не було ні зарплати, ні освіти, ні медицини, ні свободи, як такої.
  Стосовно того, що питання стосовно демонтажу пам’ятників В.І. Леніну виноситься на розгляд сесії міської ради, і що саме на ньому акцентується вся увага – це політична провокація, намагання відвернути увагу громадськості з по-справжньому важливих питань місцевого значення, яких у Сумах більш, ніж вдосталь. Цей фарс, який влаштували опозиційні депутати під керівництвом Геннадія Мінаєва, можна справедливо вирішити у судовому порядку, що і збираються зробити представники Компартії України. ВО «Свобода» і її поплічники вже отримали поразку в аналогічній ситуації в Охтирці. У Сумах на них чекає те ж саме.

Народний депутат України VI скликання, 
перший секретар Сумського обласного комітету КПУ 
Володимир Даниленко
Просмотров: 858 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0