Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Декабрь » 29 » З Новим Роком та Різдвом Христовим!
11:13
З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Минає 2014 рік, і як кожен нами прожитий, він залишиться в історії. Бурхливі події приніс цей рік у життя кожного. Їх кожен і оцінюватиме по-своєму. Однак, не можна не згадати, що саме цей рік позначився суспільним розбратом, тисячами смертей на сході України, обвалом національної валюти і падінням української економіки, розпалюванням політичної ненависті до  комуністичної ідеології. Але, усупереч усім негараздам – є Україна з її працелюбними і сердечними людьми, є переконаність у тому, що ми всі разом зможемо пережити труднощі і вийдемо з них більш згуртованими і сильнішими.

Новий 2015 рік – особливий для кожного з нас. Він повинен пройти, осяяний  червоним прапором Великої Перемоги. Висловлюємо надію, що 70-річчя Великої Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками буде гідно пошановано, адже це не просто історія, це пам’ять серця.

Плекаємо надію, що ця дата буде переосмислена і вона стане початком до діалогу між поколіннями, принесе розуміння того, що мир – найголовніше у нашому житті. І найперше, чого ми бажаємо усім, вітаючи з Новим, 2015 роком, – миру. Щоб у мирних буднях зростали діти, і розвивалася країна.  Хай Новий рік  та Різдвяні свята принесуть усім світлі події, радість і щастя.

Путивльський комітет Компартії України

 

Просмотров: 396 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0