Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Июнь » 11 » Заява
21:04
Заява

                                                             Міністерство будівництва, архітектури та

                                                             житлового-комунального господарства

                                                             України. 01025,м.Київ-25, вул. Велика       

                                                             Житомирська,9.

                                                             Редакції телебачення і радіомовлення

                                                             Сумської області.

                                                            40000, м Суми, вул. Петропавлівська 125.

                                                            Охріменко Михайло Митрофанович, 

                                                            41500, м. Путивль Сумської обл..

                                                            вул. Першотравнева 37, кв 9.

 

                                        

                                                        Заява

 

 Героїчна історія міста Путивль Сумської області, потребує постійної уваги і кваліфікованої його розбудови. Але за останні роки розбудова цього міста, особливо його центральної частини, проводиться безглуздо  і хаотично. Я наведу тільки три приклади. Путивльский міствиконком продав двом приватним особам земельну ділянку в центрі міста, передбаченому по Ген- плану розбудови міста, під будівництво гостинниці. В теперішній час, ці приватники названу земельну ділянку, обгородили трьохметровим металевим і ж/б парканом, і за цими барикадами творять все на свій розсуд – зовсім не те що потрібно місту.

 Ще не утихла новина про те, що міствиконком погодився будувати приватні автогаражі на земельній ділянці, котра прилягає до головного майдану міста. А згідно Генплану розбудови міста, на цій земельній ділянці передбачено будівництво районного Дворца Культури. Це безглузде будівництво приватних автогаражів, загальмувала ЛЄП, котра пролягає по цій земельній ділянці. Зате на земельній ділянці, на котра пролягає до головного фасаду районного Адміністративного центру та попереду парадного фасаду СШ №1 ім. Р Руднєва, швидкими темпами будується двох поверхнева "хатинка” 20 на 15 метрів. Шість господарських сараїв і автогараж цій "хатині” вже збудовані. Це злочинне будівництво має свою історію.

 Районний Адміністративний центр збудований ще у 70-ті роки по новій червоній лінії розбудови вул. Першотравневої. Проти парадного фасаду районного Адміністративного центру, по старій червоній лінії вул. Першотравневої, старі приватні будинки були знесені. А СШ №1 ім. Р. Руднєва збудована у 1983 році рядом з районним Адміністративним центром, теж по новій червоній лінії розбудови вул. Першотравневої. Три старих приватних житлових будинки і старе приміщення дитячого відділення ЦРБ, котрі попереду головного фасаду СШ №1 ім. Р.Руднєва теж були включені на знесення –держава на це виділила була необхідні кошти. Мешканці цих трьох старих житлових будинків були хворі люди і переселятись у комунальні квартири бажання не проявили. Путивльский міствиконком скористався цією ситуацією і покращив свої житлові умови. А СШ №1 ім. Р. Руднєва залишилась у антисанітарійному, антиморальному полоні. Головний винуватець цієї ситуації довго обіцяв виправити помилку, поки й помер. В цих старих житлових будинках мешкають вже інші люди, в тому числі і баба Маня циганка.

 Всі торжества учнів проходять, вже не один рік біля надвірних туалетів, на відстані одного метра та за господарськими сараями сусідів. Вчителі СШ №1 ім. Р. Руднєва похваляються, що їм ще повезло – їх сусіди не утримують свиней.

 А старе приміщення дитячого відділення ЦРБ після ряду маніпуляцій міствиконком, перетворилось на нахабну новобудову вище названої "хатини”, котрою намагається теперішнє наше районне і міське керівництво увіковічити злочин проти дітей. Але ж у наше місто приїздили даже Президенти України і мабуть ще будуть приїздить. І немає сумніву, що я і інші мешканці нашого міста будемо просити їх звернути свою увагу на вищевикладене . Тому я дуже прошу Вас приїхати у Путивль і терміново прийняти необхідне законне рішення.

 З щирою подякою                                                    Охріменко М.М.

Путивль


Просмотров: 704 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0