Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 25 » Заява фракції Комуністичної партії України у Верховній Раді України
19:06
Заява фракції Комуністичної партії України у Верховній Раді України
 У зв’язку з подіями, що відбуваються в Україні, і численними зверненнями  громадян в ЦК Компартії України і фракцію комуністів у Верховній Раді України вважаємо за необхідне заявити наступне.
Підтверджуючи нашу позицію щодо оцінки подій і оцінку Компартією  роботи Кабінету Міністрів України, ми вважаємо за необхідне погодитися з вимогами багатьох громадян відкласти розгляд Верховною Радою України  резолюції недовіри Уряду і у зв’язку з цим відкликати підписи членів фракції під відповідним проектом Постанови Верховної Ради.
 Ми поділяємо обурення громадськості актами вандалізму, вчиненими верховодами і членами профашистської організації «Свобода», в тому числі з депутатськими мандатами, а також цинічними заявами з цього приводу народних депутатів – лідерів «Батьківщини».
 Ми підтримуємо думку, що позиція Уряду стосовно непідписання угоди про Асоціацію з ЄС та укладення перспективних, вигідних для нашої країни  домовленостей з Російською Федерацією – про поглиблення кооперації і розширення ринків, зниження ціни на газ до 268,5 доларів за 1000 куб. м, отримання вкрай необхідного в даний час  кредиту в 15 млрд. доларів дають підстави не розглядати  зараз  питання про відставку Кабінету Міністрів.
 Ми не можемо і не будемо голосувати з вандалами, націоналістами, неофашистами, олігархами, які працюють на інтереси США і Заходу, рвуться до влади для встановлення в країні фашистського режиму.
 І в цьому відношенні ми повністю згодні з нашими людьми.
До того ж, за наявною інформацією, лідери так званої опозиції планують здійснити переворот за сирійським сценарієм, використати з цією метою  підписи членів нашої фракції, оголосити за межами Верховної Ради свій так званий «уряд» з вандалів та їхніх спільників.
 Це  було б кричущим порушенням Конституції України, злочинним державним переворотом і неминуче призвело б до нового витка ескалації напруженості і застосування силових методів для ров’язання протистояння між олігархічними угрупуваннями, які прагнуть захопити пост Президента і в цілому владу в країні.
 Враховуючи це, фракція Компартії України одностайно прийняла рішення відкликати підписи своїх членів і зажадала від Секретаріату Верховної Ради України виключити їх з відповідного документа.
Ще раз хочемо підкреслити: це наше рішення викликане критичним характером ситуації, що склалася, вибухонебезпекою її розвитку, нахабним і цинічним тиском американських і європейських політиканів.

Сподіваємося на розуміння і підтримку нашої позиції громадянами України.
Просмотров: 429 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0