Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Февраль » 25 » Заява Сумського обласного комітету Комуністичної партії України
17:22
Заява Сумського обласного комітету Комуністичної партії України

Сумський обласний комітет Компартії України з тривогою відзначає підтвердження застережень комуністів про те, що небажання конфліктуючих сторін в особі керівників держави і опозиції спрямувати протестні настрої в конституційне русло, прагнення діяти виключно  силовими методами призвели до кровопролиття, до значних людських жертв та руйнівних наслідків. За потурання Євросоюзу та США до влади в нашій країні дорвалися профашистські сили, що не визнають діючих законів, утверджують «демократичні порядки» виключно з допомогою погромів, диверсій, ліквідації структур виконавчої влади, убивств, захоплення заручників та інших терористичних актів.

Ми вимагаємо від Верховної Ради України, яка взяла на себе відповідальність за подальшу долю України та її народу, вжити рішучих заходів до припинення насильства, подальшого руйнування держави та її економіки, котра за останні місяці доведена до жалюгідного стану та неминучого банкрутства. Припиніть прийняття неконституційних актів та інших незаконних дій у регіонах, що не лише не нормалізують, а ще більше дестабілізують обстановку, створюють атмосферу хаосу та анархії. Необхідно відновити діяльність передбачених Конституцією правоохоронних органів, негайно розпустити незаконні воєнізовані формування, покласти край масованому знесенню пам’ятників радянської доби, вандалізмові та нарузі над історичною пам’яттю поколінь.

Суспільство чекає від нової влади дійових кроків щодо поліпшення життєвого рівня українського народу, відміни згубних пенсійної та медичної реформ та інших антисоціальних програм, на чому послідовно наполягає Компартія України та її парламентська фракція.

Ми просимо всі гострі та назрілі проблеми розглядати і вирішувати шляхом з’ясування поглядів і переговорів із неодмінним залученням до цього процесу не лише представників ЄС, а й братніх Росії та Білорусі, які кровно зацікавлені в тому, аби на українській землі панували мир, стабільність і злагода.

Геть фашизм, екстремізм і тероризм з України!  

Сумський обласний комітет КПУ    

 

 

Просмотров: 354 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0