Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 3 » КАК ЛУЦЕНКО НЕ ЛЮБИЛ ДЕНЬГИ!
14:43
КАК ЛУЦЕНКО НЕ ЛЮБИЛ ДЕНЬГИ!
Грошолюб і владолюб Луценко любив і пільги. І хапав їх зубами.
Ще до арешту Юрій Луценко з усіх телевізійних амвонів горлав, що він наверне Україну на путь праведний. Що покінчить з пільгами та депутатською недоторканістю. Що перетворить депутатів на собак Павлова (деяких вдалося таки перетворити на "собак"). Луценко не переставав ганьбити Олександра Мороза та соціалістів за якусь нібито зраду. Щодо Мороза та зради, то Луценку б помовчати. Він то знає, як просив Олександра Олександровича покійний Віталій Іванович Луценко аби той пригрів" безшабашного синочка, аби неспився та справою зайнявся. Мороз виконав прохання батька. Юрій завдяки Морозу став народним депутатом, а потім і міністром. Щоправда, не міністром транспорту та зв'язку, як тогохотіли соціалісти, а міністром внутрішніх справ, як заманулося Ющенку. І вже до літа 2005 року він став улюбленцем Президента. І сам так полюбив Президента, що на нараді освітян у Полтаві поклявся тому у вірності і запевнив, що не піде в нардепи під прапором соціалістів.
Зрада Луценка, як бачимо, визрівала за рік до офіційного його відступництва від СПУ, яку вінприурочив до створення антикризової коаліції. Невідомо, чи надовго полюбив він Ющенка,бо його любов має специфічну основу, піддається швидким змінам, як вітер травня, ізакінчується там, де пахне владою. Ще більшою владою. Про його любов до влади, як і любов до горілки та матюків, народ, звичайно, знає мало. Як і про любов до грошей. Він віритьлуценківським напівграмотним теревеням про все на світі і про його боротьбу за справедливість.
Та ось починає розвиднятися. Набула скандальної гласності оборудка МВС часів Луценка з укладанням угоди з фірмою мобільного зв'язку, де фінансовім директором його дружина Ірина,на обслуговування всієї міліцейської системи.
Тобто фірму луценківських кумів Воскобійникових приставили до державної бюджетної цицьки. І ніякої тобі корупції! А ви допитуєтесь, звідки високі статки у екс-міністра! Це все одно, що допитуватись звідки вони у, прости Господи, Ющенка, бо його дитя, мовляв, вже з юнацтва їздило на дорогих авто, пило надто дороге вино і носило надто дорогий одяг та надто дорогий телефон. Навіщо плутати слова з ділами?
А діла, виявляється, у пана Луценка, як і його нова ліберальна ідеологія, з соціалістичною розійшлися, як у морі кораблі. Нагору спливла квартирна історія самозваного лідера "Народної самооборони". Коли він став народним депутатом, йому стало затісно в одержаній у часи його чиновництва в Кабміні квартирі. А у Верховній Раді депутатам-киянам компенсації за неодержані квартири не дають. І він робить хід, гідний Остапа Бендера: переписує свою київську квартиру на тестя, який живе у Дубні Рівненської області, і, нібито стає безквартирним бомжем, про що і подає довідку у Верховну Раду. У ту ще, в якій Луценко, як удатний хуліган кидав черевики з рогозу на Кучму і депутатські папки на Ваву (інакше Литвина він не називав). І щедре керівництво управління справами видає 277 тисяч гривень компенсації "бідному" депутату, аби той купив собі квартиру. Продавши попередню, нібито тепер тестеву квартиру, Луценко докладає пільгові 277 тисяч гривень і переїжджає в нинішні свої хороми.
І після цього він патякає, як Хівря на базарі, про пільги, про собак Павлова, про недоторканість?! Але у брехунів і губошльопів совісті не питайте, а Луценка від людського ока не захистять навіть окуляри з темними скельцями.
Цинік, хам і блазень в одній особі, він спробує і в цій історії вискочити сухим з води. Напевне тому. Що в нього є високі покровителі.
Хоча. Які ще треба факти, щоб скомпрометований Луценко покаявся перед людьми у лицемірстві та брехні? Він же, бачте, мріє повернутися у крісло першого в МВС. Є маленька заковика, як він повернеться, коли контрольно-ревізійне управління, уважно перевіривши роботу Луценка, виявило, що за часи його міністрування до Держбюджету не надійшло по системі 1 млрд. 600 мільйонів гривень. Вони пішли у приватні кишені,бо міністр щедро дарував направо-наліво право на надання послуг, які раніше були парафією підконтрольного йому міністерства. На одній оборудці передачі пультів охорони в приватні руки втрачено 469 мільйонів гривень. А хто нагрів на цьому руки, не підкажете, пане самооборонцю з довгим язиком?
За повідомленнями ЗМІ, міністр Луценко багаторазово літав на чартерних літаках разом з друзями з Києва у Крим на пікніки. Туди і назад. А за свої забаганки Юра Луценко розраховувався бюджетними коштами, тобто шикував за рахунок нашого з вами гаманця. Адже пересічний українець і є тим самим платником податків - наповнювачем держбюджету.
Ось такі от "чесні" руки у Луценка, ось так його слова суперечать його справам. Можу тільки поспівчувати тим хомам невіруючим, і, вибачайте, дурням, хто йому повірив тоді і ще не раз повірить брехням Луценка та його команді і проголосують за них 28 жовтня цього року.
Такі дрібні луценки, кажучи словами великого Тараса, "правдою торгують", як Стецько висівками. Залишається тільки запитати: допоки? Люди добрі, вас дурять юри, юльки, віті, "кати знущаються над нами, а правда наша п'яна спить". А прикуплена "жовта" преса таких матюкливих та грошолюбних брехунів вам торочить у вожді, підпихає "причесаними" статтями, як козу на припічок, і совість тих журналюг не мучить. Правду кажуть: за гроші кого тільки в святі не запишеш…
«На прошлой неделе к нам приходили представители исполнительной службы, которые провели опись имущества. Описывали с 9:00 до 15:00. С нашей стороны был адвокат. Описали полностью все, что находится в квартире – от мебели до ковровых покрытий. Описали даже личные вещи. Обещали привести через несколько дней эксперта-оценщика», – заявила супруга экс-министра.
По ее словам, адвокаты уже «подготовили исковое заявление и будут обращаться в суд, в Исполнительную службу, о выделении доли имущества, приобретенного в браке».
«Если нынешняя власть считает, что конфисковав личные вещи Луценко и его семьи, Госбюджет Украины пополнится и тем самым будет выполнена программа правительства Януковича, то я поздравляю его и его команду, потому что люди точно смогут почувствовать в действии «покращення» , – отметила она.
Г-жа Луценко также подчеркнула, что не считает своего мужа уголовником и поэтому не будет отказываться от своего имущества в пользу государства.
«Я ничего не собираюсь отдавать государству. Мой муж не уголовный преступник. Он всего лишь враг Януковича и сегодняшней власти», – резюмировала Ирина Луценко.
Тюремники показали, як на двох диванах везли Луценка до колонії з пеньочками під горобиною
Державна пенітенціарна служба оприлюднила відео вивезення екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка до Менської колонії.
У пенітенціарній службі підтвердили інформацію про те, що екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка вивезли з СІЗО.
Про це повідомив заступник голови Державної пенітенціарної служби Ігор Андрушко.
"Так. Юрій Луценко дійсно сьогодні був вивезений з Лук’янівського СІЗО і направлений до Менської колонії", - сказав він. За словами Андрушка, це сталося "приблизно о 7:10 – 7:15".
Він додав, що Менська колонія – це єдина колонія в Україні для колишніх працівників МВС.
На відео зображені зручно облаштований інтер'єр автомобіля, який перевозив Луценка. Водночас самого міністра на відео немає.
Пізніше прес-служба Пенітенціарної служби повідомила, що сам Луценко у п’ятницю "власноручно на ім’я керівництва СІЗО подав заяву, в якій повідомив, що "…претензій до адміністрації СІЗО, медчастини та персоналу не маю. В ході виїзду до місця відбування покарання порушень не вбачаю".
Також прес-слу;ба  поширила відео умов у Менській колонії. Там показані "камери" після ремонту, розраховані на кілька осіб. Санітарний вузол з пральною машинкою та бойлером та чистеньку кухню.
Как сообщила пресс-секретарь управления Государственной пенитенциарной службы в Черниговской области Ксения Исаенко, сейчас Луценко находится в отделении карантина, диагностики и распределения Менской исправительной колонии, пишет УНИАН. Пшонка разрешит Луценко через видео принимать участие в судебном заседании
"С ним работает администрация", - сказала она. Также Исаенко прибавила, что Менская исправительная колония №91 – это единственное заведение на территории Украины, где отбывают наказания бывшие работники силовых структур – милиционеры, пограничники, сотрудники Службы безопасности Украины и прокуратуры. Сегодня в исправительном заведении содержатся свыше 500 осужденных. Колония имеет помещение для содержания осужденных: с минимальным, средним и максимальным уровнем безопасности. Осужденные в Менской колонии работают в мебельном, столярном, швейном цехах, а также в автомастерской и на участке изготовления товаров народного потребления.
Из известных осужденных в Менской исправительной колонии отбывает наказание бывший судья Игорь Зварич.
17 августа Луценко был приговорен к 2 годам ограничения свободы по делу об организации незаконной слежки во время расследования отравления кандидата в президенты Виктора Ющенко. Ранее, 27 февраля 2012 года, Печерский райсуд Киева приговорил Луценко к 4 годам лишения свободы с конфискацией имущества (643 тыс. грн компенсации МВД за нанесенный ущерб) за завладение государственным имуществом и превышение служебных полномочий. 16 мая Апелляционный суд Киева признал правомерным этот приговор, вынесенный Луценко.
29 августа адвокат Алексей Баганец подал апелляционную жалобу на приговор Печерского районного суда в деле экс-министра внутренних дел Луценко относительно незаконного продолжения слежки за водителем экс-заместителя председателя СБУ Сацюка Давыденко. 30 августа аналогичную жалобу на приговор в Апелляционный суд Киева подал адвокат Игорь Фомин.
Пшонка разрешит Луценко через видео принимать участие в судебном заседании
Генеральная прокуратура допускает, что бывший министр внутренних дел Юрий Луценко может принять участие в заседании Апелляционного суда Киева по рассмотрению апелляции на приговор Печерского районного суда Киева, который приговорид экс-министра к двум годам ограничение свободы за служебную халатность, в режиме видеоконференции.
Об этом на брифинге сообщил генеральный прокурор Виктор Пшонка.
"По второму делу он первой инстанцией осужден, по апелляции будет слушание как суд решит и какое будет пожелание самого Луценко по участию в апелляционном суде - или его привезут на заседание, или он использует видеоконференцию, что позволено сегодняшними нормами уголовно-процессуального законодательства", - сказал он.
Пшонка отметил, что на сегодняшний день вступил в законную силу первый приговор Печерского райсуда Киева, которым экс-министр был приговорен к 4 годам лишения свободы за превышение служебных полномочий, сообщают Украинские новости.
При этом то обстоятельство, что защита Луценко подала кассационную жалобу на этот приговор, это не отменяет необходимости исполнения приговора, поэтому Государственная пенитенциарная служба этапировала экс-министра в место отбывания наказания
У "Народної самооборони" поки що немає точної інформації про те, в яких умовах і з ким відбуватиме ув'язнення екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.
За словами керівника прес-служби партії  Лариси Сарган, Луценка вивезли з СІЗО нишком.
"Луценка вивозили без попередження, що називається "втіхаря". Зараз чекаємо на дружину і будемо вирішувати, які подальші дії. Треба знати, чи зможуть її допускати до нього, бо доступ в СІЗО вона як захисник мала щоденно. А там звісно вона не зможе його відвідувати кожен день", - розповіла вона.
Відповідаючи на питання про те, чи змогли близькі передати Луценко якісь речі, Сарган зазначила: "Сумка була готова, бо було зрозуміло, що після винесення вироку його у будь-який момент могли відправити. Але оскільки 21 серпня ми встигли подати апеляцію від імені Юрія Віталійовича, то ми сподівалися, що це якось затримає його переведення в колонію. Вони вважають, що його не потрібно тримати в СІЗО. Зараз взагалі з'явилась інформація, що Андрушко з Пенітенціарної служби сказав, що можливо його навіть на апеляцію не привезуть. Мотивуючи тим, що це далеко і незручно. Хоча Луценко у своїй апеляції написав, що вимагає особистої присутності в Апеляційному суді".
Також у "Народній самообороні" здивовані, що висвітлювати перевезення Луценка запросили тільки журналістів одного сайту. Проте сподіваються, що Луценку забезпечать прийнятні умови перебування у колонії. "Зважаючи, що видання, яке опублікувало фото, є рупором Пенітенціарної служби, що вони єдині були присутні, то сподіваємось, що фотографії камери Юрія Віталійовича правдиві. Що для екс-міністра зроблять якісь більш прийнятні умови", - додала вона

http://www.cominformua.com/index.php/razdeli/argumenty-i-fakty/item/1088-kak-lutsenko-ne-lubil-dengi
Просмотров: 767 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0