Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Апрель » 11 » Компартія вимагає від ГПУ порушити кримінальну справу за фактом бійки в парламенті - Симоненко
11:05
Компартія вимагає від ГПУ порушити кримінальну справу за фактом бійки в парламенті - Симоненко

КПУ провела засідання фракції та оцінила хід розвитку подій у парламенті, який підтверджує, що не лише на вулиці, а й у ВР націонал- фашистський режим веде боротьбу проти інакомислячих. Про це в коментарі кореспонденту ГолосUA заявив лідер Компартії Петро Симоненко.
«Те, що дозволив собі висловити правду про те, як розвивалися події та що реально відбувалося призвело до того, що вони (представили ВО «Свобода»- ред.) силою спробували чинити тиск і на мене і на фракцію», - сказав він.
Це відбувається для того, зазначив лідер КПУ, щоб виключити можливість надати правду щодо того, що відбувається на Сході країни.
«Я викривав нинішній націонал-фашистський режим у тому, що саме з його вини Україна втратила Крим. Я викривав їх у тому, що в Донецькій та Луганській областях немає сепаратистів. У цих областях люди давно заявляли про свою позицію про необхідність мати дві державні мови, про необхідність проведення референдуму і про те, що треба впроваджувати федеративний лад держави Україна. І люди вимагають, щоб їх почули», - підкреслив він.
П. Симоненко зазначив, що «якщо на Майдані весь час говорили, що режим Януковича - Схід - не чує Захід України, то сьогодні націонал- фашистський режим - Захід - не чує Схід».
«І це призводить до того, що реалізується сценарій з розколу України», - сказав він.
Також політик заявив, що всі звинувачення, які прозвучали в частині того, що в Донецькій області реалізується російський сценарій, безпідставні.
«Я шкодую про те, що завжди думав, що націоналісти - це проамериканські та прозахідні прихильники, а виявляється, що вони виконували сценарій РФ, коли захоплювали будівлі міністерств та інших держустанов в Україні, коли захоплювали зброю, коли формували незаконні воєнізовані бандоозброєння, вимагали не виконувати закони України. І коли я виклав усю цю гірку правду, то це викликало у них (представники ВО «Свобода» - ред.) гнів і вони кинулися битися з нашою фракцією», - сказав він.
Саме тому, підкреслив П. Симоненко, фракція КПУ прийняла рішення зараз, після перерви в парламенті, вимагати від спікера ВР                    О. Турчинова запросити до сесійної зали Генерального прокурора.
«Ми хочемо, щоб ГПУ порушила кримінальну справу за фактом, який мав місце безпосередньо в парламенті, коли «свободівці» у відкриту, силовим методом заважали висловити свою точку зору», - підсумував він.
Нагадаємо, під час виступу лідера КПУ Петра Симоненко в залі парламенту сталася бійка. Так, бійка сталася між представниками фракції «Свобода» і депутатами від КПУ. Зазначимо, що «свободівцям» не сподобалася заява П. Симоненка щодо того, що в подіях, які спостерігаються у східних регіонах країни, зокрема, винні й представники нинішньої влади.
 

Просмотров: 381 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0