Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 6 » КОМСОМОЛ ВОЛЫНИ ПАРИЛ НАД "БАНДЕРШТАТОМ"!
11:18
КОМСОМОЛ ВОЛЫНИ ПАРИЛ НАД "БАНДЕРШТАТОМ"!
Комсомольцы Волыни над "Бандерштатом" сбросили с параплана листовки. ФОТО 4 августа в Луцке во время проведения второго дня фестиваля «Бандерштат - 2012» в небе на высоте маневрировал параплан, с которого впоследствии сбросили листовки агитационного содержания. Как сообщили в пресс-службе огкомитету фестиваля, примерно в 21.00 над территорией фестиваля появился параплан, который несколько раз пролетел над присутствующими. Впоследствии с параплана неизвестный начал сбрасывать листовки агитационного содержания, "в которых содержалась достоверная и ПРАВДИВАЯ информация".
"Листовки были подписаны организацией «Комсомол Волыни»" - говорится в сообщении.
Следует отметить, что ещё до начала проведения этого сборища, комсомольцы Волыни обратились к власти с просьбой запретить это мероприятие. Вот текст обращения.
 Комсомольці вимагають заборони фестивалю ненависті «Бандерштат»
Волинська обласна організація ЛКСМУ вимагає у прокурора міста ЛуцькаДаніліна С.В. та начальника Луцького МВ УМВС Крохмаля Р.В. заборонити проведення фестивалю «Бандерштат», яки проходитиме цього року у Луцьку. Мотивують комсомольці це тим, що на даному фестивалі пропагують зовсім не культурні цінності України, а расову ненависть, возвеличують псевдо-героїв України і т.д.
Враховуючи, що арт-директором фестивалю є Сергій Мартинюк, фронтмент гурту «Фіолет», який нещодавно випустив ганебний відеоролик у якому принижується український народ, Президент та загалом весь уряд, шановні читачі, ви можете собі уявити, що то буде за фестиваль.
І ще одна прикрість у цьому всьому, що даний фестиваль підтримує Волинська обласна державна Адміністрація – коштами.

Нижче наводиться повна заява:

Президенту України
Віктору Федоровичу Януковичу
01220, м. Київ, вул. Банкова, 11

Першому заступнику голови
Волинської обласної державної адміністрації
Башкаленку Олександру Костянтиновичу
43000, м. Луцьк, Київський майдан, 9

Прокурору міста Луцька
Даніліну Сергію Вікторовичу
43000 м. Луцьк, вул. Винниченка, 13.

Начальнику Луцького МВ УМВС
Крохмалю Роману Володимировичу
43000 м. Луцьк, вул. Грибоєдова, 2.
                                                    ЗАЯВА

В червні місяці в мережі Інтернет було поширено ганебне відео наповнене не цензурною лексикою та образою тих громадян України, що віддали голос діючому, всенародно обраному Президенту України Віктору Федоровичу Януковичу. Цілком очевидно, що відео умисно націлене проти чинного Президента України, адже тільки чинний Президент родом з Донбасу, на чому і акцентується в кінці відеоролика.
Разом з тим хочу зауважити, що громадянин України Сергій Мартинюк 093 850 12 94, який виконав пісню наповнену не цензурною лексикою також є Арт-директором фестивалю «Бандерштат». Ми переконані, що пісні такого роду будуть поширюватись на цьому фестивалі, де буде пропагуватись не цензурна лайка, ксенофобія та ознаки міжнаціональної ворожнечі, а також призиви до усунення чинної Конституційної влади в Державі Україна. Такі роду відеоролики і така поведінка керівників проекту «Бандерштат» суперечить загальноприйнятим нормам суспільної поведінки. На жаль, це повсякденна поведінка членів радикальної, націоналістичної організації «Національний Альянс» члени якої неодноразово притягались до відповідальності працівниками міліції за різного роду правопорушення.
На превеликий жаль такі роду «лідери» молодіжного руху, як Ігор Гузь та Сергій Мартинюк мають вплив на молодь і своїми вчинками популяризують серед молоді не цензурну лексику та неповагу до свого Президента і своєї держави. Очолює та ідейно надихає на такі антидержавні вчинки депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь, що і є одноосібним керівником організації «Національний Альянс», під крилом якого і виховуються такі хулігани і провокатори, як ця група «Тра-та-та», «Фіолет» та інші.
Дуже прикрий той факт, що на проведення цього фестивалю ненависті «Бандерштат» виділено державні кошти саме Волинською обласною Державною Адміністрацією при згоді Голови Волинської ОДА Бориса Петровича Клімчука, що є нонсенсом! Антидержавні заходи з яскравим паплюженням не цензурною лайкою чинного Президента України, ще й фінансується з державного бюджету України. Групам, які запрошуються на «Бандерштат», а саме «Тар-Так» заборонені проведення концертів в Республіці Польща, за їх неофашистську, шовіністичну ідеологію, яку вони пропагують на свої концертах та на зустрічах з молоддю.
Наша молодіжна організація завжди стояла на засадах законності та гуманізму, а тому ми не можемо стояти осторонь коли пропагується не цензурна лайка та образи в бік законного, всенародно обраного Президента України Віктора Федоровича Януковича.

Виходячи з вищенаведеного просимо:

1.      Розглянути нашу заяву по суті.

2.      Правоохоронним органам адекватно відреагувати на це звернення та прийняти всі законні міри для припинення розповсюдження цього відеоролика серед молоді та в мережі Інтернет.

3.      Притягнути до відповідальності громадянина Сергія Мартинюка та співучасників, які були задіяні у виробництві цього відеоролика, що пропагує ненависть до чинної влади та всенародно обраного Президента України, поширенню серед молоді не цензурної лайки та спонукання молоді до не правомірних дій.

4.      Заборонити проведення неофашистського, суперечливого фестивалю «Бандерштат», на якому його організатори публічно пропагують не цензурну лайку, ксенофобію, не повагу до Держави Україна та дозволяють публічні образи в бік всенародно обраного Президента України.

5.      Письмову відповідь просимо надіслати за адресою: Волинська область, місто Луцьк, вул. Ковельська, 1 у встановлений законом термін.

Додатки:

1.Диск з записом відеоролика.

2.Роздруківка з сайту «Волинські Новини»

3.Роздруківка з сайту «Волинські Новини» про виділення коштів з держбюджету на «Бандерштат».

З ПОВАГОЮ

Перший секретар

Волинського ОК ЛКСМ України О.А. Кононович

Просмотров: 881 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0