Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Август » 6 » Комуністи вшанували видатний подвиг радянських партизанів
11:14
Комуністи вшанували видатний подвиг радянських партизанів
Неонацистські покидьки під прапорами фашистської "Свободи”, яка фінансується олігархічним капіталом, намагалися перешкодити патріотам України вшанувати пам’ять героїв-партизанів, які під командуванням дійсно народного полководця, славного сина української землі Сидора Ковпака, 70 років тому здійснили неперевершений військовий маневр, що увійшов у історію світового військового мистецтва під назвою Карпатський рейд.
Під час Карпатського рейду було знищено півтора десятки німецьких гарнізонів та виведено з ладу тернопільський залізничний вузол, через який гітлерівці постачати зброю та боєприпаси до Курська, де в той час відбувалася одна з ключових битв Великої Вітчизняної та Другої світової – Курська битва.
Незважаючи на те, що свободівські нащадки нацистів оточили парк Партизанської слави машинами та спиляними деревами, комуністам і учасникам патріотичного зльоту на чолі з народним депутатом України, лідером Компартії Петром Симоненком вдалося прорвати блокаду, вшанувати героїчний подвиг радянських партизан і покласти квіти до пам’ятного знаку на місці загибелі одного з командирів партизанського з’єднання Степана Руднєва.
Нагадаємо, що в ці дні неподалік Яремчі Івано-Франківської області проходить патріотичний зліт, присвячений 70-річчю Карпатського рейду партизанського з’єднання під командуванням Сидора Ковпака. Участь беруть комуністи і комсомольці багатьох областей України: Тернопільської, Івано-Франківської, Волинської, Рівенської, Львівської, Чернівецької, Хмельницької, Закарпатської, Житомирської, Сумської та міста Києва.
Учасники зльоту поклали квіти також до меморіалу на Алеї Слави у смт. Делятин.

http://www.cominformua.com/index.php/razdeli/vesti-s-regionov/item/1738-komunisti-vshanuvali-vidatniy-podvig-radyanskih-partizaniv
Просмотров: 502 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0