Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Июнь » 6 » Мітинг в м. Путивль
16:01
Мітинг в м. Путивль
3 червня 2013 року у місті Путивль відбувся мітинг з приводу незаконної передачі землі в приватне користування по вулиці Кірова 37 , а також була виконана вирубка каштанів, які не один десяток років слугували чудовою прикрасою міста. 
   Народ, який зібрався на мітингу, запросив міського голову і його заступників відповісти на ряд запитань, які виникли по причині  незаконних дій влади, але не міського голови ані його заступників на мітингу не було. 


   Тоді народ вирішив сам завітати до міської ради і висунути свої вимоги:
1.Депутатам міської ради на позачерговій сесії відмінити рішення виконкому ради про передачу земельної ділянки у приватну власність по вулиці Кірова 37 як незаконне.
2.Голові Путивльської міської ради добровільно подати заяву про відставку по причині зловживання своїм посадовим становищем.
3.Депутатам міської ради на позачерговій сесії висловити недовіру голові і його замісникам по причині зловживання ними своїм посадовим становищем.
4.Направити звернення прокурору району й області по скасуванню рішення виконкому міської ради.
5.Направити звернення голові обласної адміністрації.
Громадянами міста було прийнято рішення організувати ініціативну групу по організації зборів підписів для проведення референдуму про дострокове припинення повноважень міського голови та його заступників. Міський голова не має право суміщати свою службову діяльність з підприємницькою діяльністю.
   Жителі міста Путивль висловлюють свою недовіру та неповагу  міському голові та його виконавчому апарату.

Л.Ю.Мамикіна, секретар з ідеології Путивльського РК КПУ.

Просмотров: 569 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 5.0/1