Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 22 » На Житомирщині – хвиля громадських протестів
15:56
На Житомирщині – хвиля громадських протестів
19 квітня в Олевську спалахнув мітинг біля залізничного вокзалу. Невдоволені громадяни вимагали зберегти залізничне сполучення між Олевськом та Коростенем, Новоградом – Волинським. Вже котрий рік їх намагаються позбавити цього зручного засобу сполучення.
Іскрою яка призвела до спалаху соціального протесту була ініціатива  олевських комуністів, які відстоюють залізничні сполучення вже не перший рік. За влучним висловлюванням депутата-комуніста обласної ради Василя Самойленка, який прибув, щоб долучитися до протесту й підтримати вимоги поліщуків, – залізниця є «дорогою життя» для мешканців Олевська та прилеглих сіл.
Полум’я громадянського невдоволення розгорілося на повну силу, незважаючи на сильний холодний дощ, майже зливу. Протестувальники, прапори та гасла змокли, але люди не розійшлися по домівках – юрбою під червоними прапорами пішли  до місцевого «білого дому». Відчувши рішучість та гнів олевчан на розмову з ними поспішило вийти керівництво й пообіцяло виконати їхні вимоги.
Цього ж дня у Житомирі відбувся мітинг у самому серці міста на Замковій горі. Знову ж таки протест ініціювали комуністи. І до того є вагомі причини, адже двори будинків засмічені, захаращені. Ані міська влада, ані численні комерційні фірми нічого не роблять для того, щоб житомиряни жили по-людськи. Але люди, слава Богу, вже прокидаються і починають вимагати від мерії ефективної роботи.

С. Кучугура
http://www.zht.cominformua.com

Просмотров: 547 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0