Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 8 » НАПАД НА КАНДИДАТА В НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ВІД КПУ
08:35
НАПАД НА КАНДИДАТА В НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ВІД КПУ
Волонтери "Бандерштату” скоїли напад на кандидата у народні депутати від КПУ
В серпні 2012 року на території міста Луцька протягом трьох днів проходив «фестиваль» «Бандерштат». 
Та фестивалем його назвати важко, адже увесь час там пропагується ксенофобія та етнічна нетерпимість. Нормою стало звеличення однієї нації шляхом приниження інших. Спотворюється історія України та героїзуються фашистські злочинці і їхні посібники, що були визнані Нюрнбезьким трибуналом винними у злочинах «проти людства» або засуджені іншими судами різних рівнів, уповноваженими проводити судові розгляди стосовно посібників фашистів з числа незаконних бандформувань ОУН – УПА.
Одними з гасел  «фестивалю» є «Україна для українців» та «Слава нації! Смерть ворогам!», тобто цілком очевидним є те, що громадяни України, які не є етнічними українцями, є ворогами для присутніх на «Бандерштаті».  При вході на «фестиваль» присутні зобов’язані були заповняти «пам’ятку», де значились такі питання: «Чи виховувався ти на окупаційній території?», «Чи не є ти москалем? (тобто росіянином)».
Лише одна молодіжна організація міста Луцька – Ленінська комуністична спілка молоді України «Відродження» – виступила проти проведення цього неофашистського фестивалю. Членами  ЛКСМ України  є  молоді люди різних національностей,  ми ніколи не ділили громадян України на «титульних» чи звичайних, або, гірше того, друго- та третьосортних. Ми вважаємо такий поділ неприпустимим та принизливим для громадян, що є нонсенсом  у 21-му столітті, тим більше – у європейській демократичній країні (принаймні, саме так себе позиціонує держава Україна).
Колективним рішенням Луцької організації ЛКСМ України «Відродження» було ухвалено намір провести акцію протесту під назвою «Стоп неофашизм!» Відповідне повідомлення згідно з 39-ою статтею Конституції України було подано до Луцької міської ради в межах чинного законодавства. На превеликий жаль, місцева влада через суд заборонила проводити мирну акцію «Стоп неофазизм!». Виходячи з реалій, як законослухняні громадяни України ми виконали рішення суду.
Разом з цим, сидіти склавши руки і спокійно дивитись, як принижують громадян України неукраїнського походження, ми не мали морального права, тому прийняли нове рішення щодо нашого спротиву, а  саме – розповсюдити листівки інформаційного змісту, хто такий насправді С.Бандера, і дані Державного архіву України, скільки мешканців Волині загинуло від рук бойовиків ОУН – УПА.
Голова організації ЛКСМ України «Відродження» Михайло Кононович особисто розповсюдив ці листівки з  аерошута над територією неофашистського «фестивалю» «Бандерштат».
Близько 22:00 в селі Рованці, що під Луцьком, на автомобіль, в якому перебували помічник-консультант народного депутата України Михайло Кононович та кандидат у  народні депутати України  Олександр Кононович, був скоєний бандитський напад. Офіційно заявляємо про те, що всі нападники були волонтерами (охоронцями) «фестивалю» «Бандерштат», що підтвердили свідки нападу та самі постраждалі.  Нападники були озброєні кийками та кастетами, а також одягнуті в одяг охорони «фестивалю» з іменними бейджиками.  Нападники пересувались на автомобілі «Део Ланос» темного кольору.
Перегородивши дорогу автомобілем «Део Ланос», нападники вискочили з машини і без всяких попереджень та пояснень  стали намагатись витягти Кононовича Михайла і Кононовича Олександра з автомобіля для фізичної розправи над кандидатом у народні депутати України від Комуністичної партії України. Коли їм це не вдалось, бандити почали вщент нищити автомобіль дерев’яними та залізними кийками.
Між собою нападники кричали: «Витягай їх! Гузь наказав їх вбивати!». До речі, одним з організаторів «фестивалю» «Бандерштат»  є  депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь, який балотується у депутати ВР України по одному мажоритарному виборчому округу №21 із потерпілим Олександром Кононовичем.
Ми припускаємо, що цим нападом Ігор Гузь намагався залякати або фізично усунути свого конкурента по виборчому округу №21 Кононовича О.А.
Під час нападу постраждалі викликали працівників міліції, що зафіксовано на пульті «102», але міліціонери не прибули на виклик, проігнорувавши його. Тільки тоді, коли постраждалі особисто прибули у райвідділ міліції Луцького району (40 хвилин після нападу), правоохоронців вдалося змусити виїхати на місце події та опитати свідків нападу.
Також хочемо зазначити, що постраждалі від нападу є кореспондентами всеукраїнської газети «Новая Волна плюс».
Підкреслюємо ще раз: ми вважаємо, що цей напад є прямим залякуванням кандидата у народні депутати України Кононовича Олександра Адамовича від Компартії України та намаганням позбутися політичного конкурента на виборах. А також намаганням  обмежити свободу поглядів, політичного світогляду та принципів демократії в Україні.

Прес-служба ЛКСМ України «Відродження»


Просмотров: 597 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0