Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Октябрь » 30 » ПОКОЇВКА ДЛЯ НАЦИСТА ТЯГНИБОКА
12:05
ПОКОЇВКА ДЛЯ НАЦИСТА ТЯГНИБОКА
Лідер всіх свобдівців Олег Тягнибок будує маєток у заповідній зоні під Києвом. Як і тернопільські обднопартійці не гребує головний націоналіст країни «золотими гектарами», чи може Нада і Ко бере приклад із партійного вождя?

До маєтку можна доїхати через глухий і заповідний ліс новенькою асфальтованою дорогою.При в’їзді до ділянки встановлений шлагбаум, а навколо є таблички "Заповідник "Стугна”. Інформацію про те, що в цьому районі саме будується лідер "Свободи” підтвердили місцеві мешканці і навіть виконроб Тягнибока. При цьому, помічник народного депутата Юрій Сиротюк заявив у коментарі "Грошам”, що Тягнибок знаходиться у відрядженні в Брюсселі.
Слід зазначити, що у природоохоронному заповіднику будувати суворо заборонено, тому лісників на всяк випадок залякали. "Я у свій час направив своїх людей – так до них вийшли охорона з битою і сказала, якщо хочете, щоб ваші мізки збирали по соснах, тоді виступайте далі”, – повідомив лісник.
Нагадаємо, що Олексій Кайда – права рука Олега Ярославовича по фракції також слідує партійній моді, і теж має справу із землею та будовою, саме завершує будівництво розкішного особняка своєї дружини олімпійської чемпіонки Олени Підгрушної, щоправда йому до розкоші під Києвом далеко.
Однак прес-служба ВО Свобода одразу ж поширила заяву про недостовірність інформації викладеної в сюжеті. В ній зокрема йдеться: «Псевдожурналіст Михайло Ткач уже не вперше продукує маніпулятивні сюжети про лідера «Свободи». Анонсуючи у своєму «викривальному» матеріялі, що «Тягнибок будує розкішний маєток у заповіднику», автор не наводить жодного факту на підтвердження свого твердження. Але навіщо Ткачеві факти і журналістські стандарти, коли він пряде своє псевдорозслідування згідно із завданням, поставленим його господарями! І це завдання йому потрібно виконати за будь-яку ціну. Демонструючи недобудовану споруду, «слідопит» Ткач ні сіло ні впало заявляє, що вона належить лідерові «Свободи». Основним «аргументом» стали слова невідомих осіб зі спотвореним голосом і розмитим зображенням, які спочатку твердять, що ця будова належить лідерові «Свободи», а згодом ті ж персонажі активно це заперечують. Відеокартинка постійно скаче, що вказує на маніпулятивний монтаж.
Єдиний документ, який демонструє Михайло Ткач, – це офіційна Декларація про доходи Олега Тягнибока. Вона потрібна псевдожурналістові для того, аби прочитати, що у лідера ВО «Свобода» жодної нерухомости у Київській області немає, але потім укотре повторити абсолютно протилежне.
Отже, мета зазначеної програми – продовження дискредитаційної кампанії щодо «Свободи» та її лідера на головних провладних каналах. Режимові конче потрібно відвернути увагу суспільства від реальних проблем, корупції і зловживань нинішньої влади і натомість посіяти в суспільстві зневіру й апатію. Очевидно, від цього інформаційного кілера годі чекати розслідувань про Межигір’я та його власників – на це замовлення не надходило. Є замовлення на поливання брудом опозиції. І в хід пущено брехню, маніпуляції та різного роду спекуляції.
У зв’язку з цим прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода» вимагає від керівництва каналу «1+1» у досудовому порядку спростувати неправдиву інформацію, поширену у програмі «Гроші» 2 вересня 2013 року. Офіційно заявляємо, що жодної нерухомости, крім заявленої у Декларації про доходи, у лідера «Свободи» та його родини немає. Закликаємо українських журналістів дотримуватися журналістських стандартів та не бути знаряддям у руках Банкової в боротьбі з опозицією. Залишаємо за собою право на захист честі, гідності і ділової репутації у судовому порядку».
Фаріон скомпрометувала свого партійного боса: керівник "Свободи” таки живе у віллі за високим муром — з покоївками, куховарками та охороною.
"Чому брешуть журналісти?” — з надривом кричала в ефірі одного провінційного телеканалу народна депутатка партії "Свобода”. Екзальтовано так кричала, по-модному закидаючи ногу на ногу у вузьких штанцях на червоному диванi. Це відео може знайти кожен на ютубi. Прізвище цієї жінки — Ірина Фаріон. На жаль, це була саме вона. Хоча ще зовсім недавно розсипалася у подяках тим самим журналістам за підтримку її у проекті на захист української мови – пише у своєму розлідуванні газета Експрес.
Що ж так обурило депутатку? Янукович? Комуністи? А ось ні — лише ряд журналістських розслідувань — у газеті "Експрес”, на телеканалі "1+1”, в інших ЗМІ. Тих розслiдувань, які змушують нас усiх скинути рожевi окуляри й подивитись на діяльність партії, яка йменує себе високо — нацiоналiстичною, правдиво й реалiстично.
І ось — депутатка Фарiон у червонiм крiслi. Судячи з усього, це крок відчаю високопоставлених функціонерів "Свободи”. Вочевидь, i Тягнибок, керівник партiї, і колишній кримінальний авторитет Пупс, якого ще поза очі називають "хазяїном партiї”, не маючи інших аргументів, не маючи гiдностi подивитися людям в очi, вирішили сховатися за спиною жінки.
Але пані Фаріон, як видається, погано зрозуміла, яке делікатне завдання вона виконує на цiм диванi. Бо заглиблення у деталі того, як криміналітет встановлює контроль над "Свободою”, — це дуже слизька тема. Тому депутатка обрала цікаву тактику дискусії: вона вирішила пограти з виборцем у цікаву і просту гру — "у дурня”. І зробити дурнем виборців. У два ходи.
Перший хід. Журналісти брешуть. "Брехлива газета”, "брехливий телеканал "1+1”, "брехливі журналiсти”. Всі навколо брехливі. Депутатка намагалася загіпнотизувати глядачів силою свого навіяного переконання.
Другий хід — перехід у практичну площину. Ні, ні, пані Фаріон не говорить про гроші партії, про їх кримінальне походження, про вплив на партію Пупса. Вона вирішує обрати, на перший погляд, стопроцентно виграшну тему: житло Тягнибока.
Мабуть, усі бачили телевізійний сюжет на телеканалі "1+1” про будівництво у заповідній зоні. Журналіст, спілкуючись із місцевими мешканцями, робітниками, почув, що будівництво веде родина Тягнибока. Дав ці думки в ефір.
Розумний політичний діяч, якби це була неправда, розсміявся би. Зібрав би журналістів i поїхав з ними дослідити, що і хто там будує. Але Тягнибок принишк.
Зате з’явилася Фаріон. Вона вирішила: так всипле перцю журналістам, що інші навіть боятимуться думати про те, що можна поцікавитись, де ж живе Тягнибок, лідер опозиційної партії. І ось пані Фаріон, промовивши чимало зайвих і некультурних слів, завдає вирішального удару: "Олег Тягнибок проживає у Києвi, здається, на 13-му поверсi якогось будинку в масивi, з якого до центру потрiбно годину чи пiвтори їхати, i вiкна виходять на якесь смiттєзвалище”. Ось, здавалось би, вона — правда. Та ще яка зворушлива: тут і 13-й поверх, і годину їхати додому, і вікна на якесь сміттєзвалище.
Браво, дуже дотепно.
Ми, журналісти "Експресу”, не досліджували умов проживання керівника "Свободи” — на відміну від колег з "1+1”, нам ця тема видалась менш цікавою у порівнянні з темою, як деградує опозиційна партія під впливом грошей кримінального походження, хто насправді керує цiєю партією, якi справжні біографії її членів. Як рядові члени партії стали заложниками бізнес-інтересів декого у керівництві "Свободи”.
Але телевиступ пані Фаріон спонукав нас дещо відiйти від канви нашого розслідування. Не любимо ми, коли хтось пробує когось пошити у дурні. Навіть якщо це робить така жінка, як Ірина Фаріон.
Прийом пані Фаріон ми розкусили відразу — вона вирішила усе спростити. Вона спробувала звести усе до начебто виграшної теми, де дурнем однозначно залишаться люди, що по той бiк екрану: бачите, кажуть, що Тягнибок будує віллу, а це начебто неправда — "несусвiтня брехня” (за Фарiон), бо насправдi лiдер "Свободи” живе так бідно і так некомфортоно: "у квартирі з вікнами на сміттєзвалище”.
Пiсля подiбного так і мучитиме думка: "О, яка самопожертва. Як же він мучиться, цей бiдний Тягнибок, нюхаючи смiття кожного дня”.
Ще раз браво, пані Фаріон. Якби це був виступ у цирку, безперечно, ви заслуговували б на бурхливі аплодисменти i смiх. Але сьогоднi ви, панi Фарiон, публiчна особа — політик українського парламенту, тому зобов’язані говорити своїм виборцям правду. I саме це спонукало нас перевірити: чи говорите ви правду, виступаючи перед людьми у телеефірах? Чи маєте своїх виборцiв за дурнiв?
Отже, квартира Тягнибока. Ми не полiнувалися поцікавитись глибше, у якому "масивi з вiкнами на смiтник” мiститься квартира, де, як запевняла своїх виборцiв депутатка Фарiон, живе головний "борець з режимом”. У своїй декларації, яка є у відкритому доступі, пан Тягнибок зазначає, що має дві квартири. Одна квартира площею 116 квадратних метрiв — у Львовi. У цiй квартирi живе його дружина з дiтьми. Смiттєзвалища поблизу немає, квартира у гарному, затишному, елітному районi.
Друге помешкання пана Тягнибока мiститься за адресою: Київ, вулиця Вишнякiвська, 6-А, квартира 70, площею 96,9 квадратногометра. Ця адреса зазначена в автобiографiї Олега Тягнибока, яка теж є у вiдкритому доступі на сайтi партiї. Будинок стоїть бiля озера Вирлиця.
Будинок №6-А був зданий в експлуатацiю в 1995 роцi, вiн має 15 поверхiв плюс надбудову й чотири пiд’їзди. Три пiд’їзди обслуговує мiсцевий жек. Один — це спецпід’їзд, він на спецiальному обслугованні. Тут, у першому пiд’їздi, надали квартири депутатам Верховної Ради.
У своїй декларації керівник "Свободи” площу столичної квартири, де він не живе, вказав. А повiдомити виборцiв, що вона куплена за їхнi гроші, — забув.
І ось перше відкриття: виявляється, наш головний "борець з режимом”, "з пільгами та привілеями безсоромних депутатів” Олежик Тягнибок… сам дiстав квартиру як депутат. Безплатно. Маючи чудові житлові умови, вiд ще однієї квартири, купленої парламентом за людські гроші, — не вiдмовився.
А які у нього чудові сусіди! Нинiшнiй лiдер начебто опозицiйної полiтичної сили не погребував взяти ордер на квартиру разом з комунiстами, соцiалiстами та регiоналами! Ось помилуйтеся. Михайло Чечетов, депутат вiд Партiї регiонiв, комунiсти Вiктор Бережний та Олександр Голуб — сусiди лiдера "Свободи”.
До прикладу, квартира №65 стала надбанням Комунiстичної партiї робiтникiв i селян (КПРС). У квартирi 71-й жив соцiалiст Кияшко, у 74-й — перший секретар полiтради СПУ Йосип Вiнський. Квартири депутатам видавали спершу як службовi. А потім депутати переоформляли їх — на себе, на родичiв, сватiв чи кумiв.
І Тягнибок — у перших лавах! Найцiкавiше не те, що, ще не встигнувши нiчого зробити для свого виборця, на тi роки ще зовсiм молодий й далекий вiд великої полiтики, Тягнибок встиг найперш подбати про себе. Найцікавіше те, що Тягнибок навіть не мав наміру у цій квартирі жити. Квартира площею 96,9 квадратного метра роками стоїть пусткою. Це підтверджують сусіди депутата Тягнибока.
Теперiшнi мешканцi будинку на Вишнякiвськiй пам’ятають вiчно оббитi дермантином дверi "нежилої 70-ї” та запах затхлого примiщення з-за тих дверей. Ремонт у квартирi, де мав би жити бiдний лiдер "Свободи”, не проводився ще з часiв здачi цього будинку. А навiщо? Тягнибок у "такому” не живе.
А де ж живе Тягнибок? Ми знайшли відповідь на це запитання. Але для початку хочеться збагнути: чому депутат Фаріон сказала цю неправду своїм виборцям? Якщо не знала, де справдi живе Тягнибок, то чи варто їй було так принижуватись, кажучи неправду? Якщо знала, але сказала неправду, то з якою метою: відвернути увагу вiд Тягнибока чи, навпаки, — прикути її до нього? Адже у ситуації, коли питання "де живе Тягнибок?” обговорює уся країна, було очевидно, що хтось може перевірити слова Фарiон.
Ось ми це зробили. І на поверхню випливла ще одна малоприємна для "Свободи” справа — керівники цієї партії мають людей за ніщо, плетуть усiлякi дурниці, вірячи, що все можна сховати у формулі "усі брешуть, а ми святі”. Кажуть це людям, які десятиліттями чекають у житлових чергах на свої квадратні метри. Інваліди, сироти, репресовані. А Тягнибок, як видно, плювати хотів на всіх них. Він квартирку взяв і радіє. І бореться з депутатськими пільгами та привілеями.
Як з’ясовується, Тягнибок розкошує не лише на гроші комуністів, з яким ведуть вигідний бізнес члени його партії. Про це ми писали нещодавно. Він ще й із задоволенням користується депутатськими пільгами та привілеями.
А що обіцяв Тягнибок виборцям щодо депутатських пiльг: зарплат, вiдпочинку, квартир? Пам’ятаєте? Може, йому жити нiде? Може, бракує житлової площі на членів сім’ї? Та ні, має розкішну квартиру, 116 квадратних метрів, площі не бракує. То навіщо йому ще одна квартира за гроші платників податків?
Питання залишаємо відкритим. Ми ж повертаємося до головного: якщо Тягнибок не живе у своїй квартирі у Львові, якщо він не живе у квартирі, яку подарували йому платники податків, у Києві, то де він живе? Відповідаємо. Як встановила одна із наших редакційних слідчих груп, пан Тягнибок живе у столиці в чудовому, мальовничому районі, у так званому Русанівському масиві. В елітному маєтку за високим муром. Усе — під охороною. Обслуговують Тягнибока покоївки і куховарки. І, звичайно ж, Тягнибок до цього не має жодного стосунку. Маєток оформлено на члена партії пана Г. Життєвий шлях і здобутки цього депутата Г., однопартійця Тягнибока, а також походження коштів, за які збудовано респектабельний маєток, де вони обидва живуть, ми ще вивчаємо. Поділимось подробицями обов’язково.
Не сумніваємось, що Тягнибок пояснить усе просто: тут наказала йому жити партія. Так само, як вона наказала йому їздити авто за майже 100 тисяч доларів.
Хочеться лише тихо, щоб не накликати гніву пані Фаріон, запитати: пане Тягнибок, а партія не наказувала вам урешті-решт згадати, що ви опозиційний політик? А партія не наказала вам нарешті почати дбати про бідних, знедолених, а не лише, як кажуть люди, за свій зад?
Хочеться про все це запитати. Та боїмось, що і у цьому випадку питання будуть риторичними.
Від редакції сайту Реально: Тернопільські свободівці сліпо копіюють поведінку свого лідера, їздять на крутих авто, та зовсім не мають житлових площ. Кайда вкладає зароблені кошти в облаштування будинку новоспеченої дружини Олени Підгрушної, а в Надала з житлом зовсім "туго” 11 квадратних метрів в гуртоджитку, все решта, каже власність дружини.

http://www.cominformua.com/razdeli/tribuna-cominform/item/1951-pokojivka-dlya-natsista-tyagniboka
Просмотров: 747 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0