Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2015 » Февраль » 23 » Привітання Володимира Даниленка з Днем Радянської Армії та Військово-Морського флоту
04:43
Привітання Володимира Даниленка з Днем Радянської Армії та Військово-Морського флоту

Пам`ятати і шанувати особливі дати в історії своєї Вітчизни –
одна із священних традицій українського народу. Із покоління в покоління – мільйони людей шанували День Радянської Армії та Військово-морського флоту – як пам'ять про легендарну армію під червоними знаменами, яка захистила здобутки молодої Країни Рад – першої у світі соціалістичної держави справжнього народовладдя. Не раз вставав народ на захист своєї Батьківщини – і у перемогах відчувалася єдність армії та народу. Священний обов’язок захищати Вітчизну передавався від батька до сина. Особливим випробуванням  для Радянської Армії стала Велика Вітчизняна війна. Саме ці роки показали світу усю силу і маршалів, і рядових солдат. Радянська Армія під червоними знаменами принесла світові перемогу - і подвигу переможців, які здолали фашистських нелюдів, здавалося, не може бути забуття. Особливе, шанобливе ставлення до ветеранів війни, воїнів-переможців десятиліттями після Перемоги було основою патріотичного виховання. Не тільки на День Перемоги, а й 23 лютого – у День Радянської Армії та Військово-морського флоту у трудових колективах, навчальних закладах шанували сильних і сміливих, адже армія гартувала характер, робила чоловіків сильними і мужніми. Навіть перейменоване у роки незалежності на День Захисника Вітчизни, свято не втратило свого значення і зміст його залишався таким же значимим. Нинішні можновладці посягнули на свято поколінь, і на всенародну повагу до дня 23 лютого, основа якої – в переможній історії Радянської Армії, закликаючи українців навіть не згадувати цей день. Однак, він є значимим не тільки для старших поколінь і сотень тисяч ветеранів Великої Вітчизняної, а й для багатьох родин, де відзначають цей день, вітаючи діда-фронтовика, батька-військовослужбовця  – цього ніколи не зітерти з пам’яті.
Шановні жителі Сумщини!
На часі – ще одна велична і свята дата – 70-річчя Великої Перемоги. Ми з вами повинні зробити все, щоб не дати тим силам, які хочуть стерти з пам’яті народу велич Перемоги радянського народу над німецьким фашизмом, зробити свою чорну справу. Подвигу – жити у віках! Сумська обласна партійна організація через депутатський корпус у радах всіх рівнів, комуністів, разом з ветеранськими організаціями вже сьогодні розпочинає важливу справу – крім інформаційної кампанії у наших партійних виданнях, ми здійснимо серйозний моніторинг пам’ятників, пам’ятних місць і поховань воїнів. Сьогодні важливо знати, де збережено шкільні музеї та кімнати бойової слави. Усе це стане важливим майданчиком для патріотичного виховання і вшанування ветеранів Великої Вітчизняної, які ще є живими свідками тих подій.
Я закликаю усіх, кому дорога і священна пам'ять, взяти участь у вшануванні 70-річчя Великої Перемоги!
23 лютого 2015 року стартує Всеукраїнська військово-патріотична акція серед школярів під девізом «Прапор наших сердець – Червоний Прапор Перемоги!»

 

Просмотров: 523 | Добавил: kpu-putivl | Теги: Путивль КПУ главная | Рейтинг: 0.0/0