Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Октябрь » 7 » Вікторія Бабич вимагає додатково профінансувати Центр екстреної медичної допомоги в Сумах
16:26
Вікторія Бабич вимагає додатково профінансувати Центр екстреної медичної допомоги в Сумах
Ким і для кого проводиться реформування медицини? Це, мабуть, основне питання, яке виникає у кожного, кому доводить мати справу з «відреформованими» медичними закладами чи звертатися за допомогою до сучасних центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.
Не стала винятком і Сумська область, зокрема, комунальний заклад Сумської обласної ради «Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». У реформування цього закладу не були враховані витрати на такі базові позиції, як: забезпечення безперебійної роботи всіх підрозділів екстреної медичної допомоги та на заробітну плату їх працівників; на придбання санітарних автомобілів та їх утримання; на придбання холодильників для зберігання медикаментів та на реконструкцію самої будівлі Центру екстреної медичної допомоги. За підрахунками на все це необхідно додатково виділити 51 млн. гривень.
Саме з такими вимогами направила запит до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова народний депутат України від КПУ Вікторія Бабич. «Вирішити проблемні питання Центру за рахунок обласного ресурсу немає можливості», - стверджує Вікторія Володимирівна. – «Тому я звернулася з депутатським запитом до Прем’єр-міністра України з проханням вирішити питання стосовно виділення з Державного бюджету України додаткового фінансування для повноцінного функціонування комунального закладу Сумської обласної ради «Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Вважаю, що медичні заклади мають фінансуватися державою в повному обсязі, щоб знизити до мінімуму ганебні  випадки, коли пацієнтам пропонують покрити всі витрати, у тому числі й транспортні, за виклик машини швидкої допомоги».

Сумський обласний комітет КПУ
http://www.sm.cominformua.com/razdeli/s-krasnoi-stroki/item/1271-viktoriya-babich-vimagae-dodatkovo-profinansuvati-tsentr-ekstrenoji-medichnoji-dopomogi-v-sumakh
Просмотров: 498 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0