Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Ноябрь » 6 » ВОЛОДИМИР ДАНИЛЕНКО: "ВЕЛИКИЙ ЖОВТЕНЬ: ІДЕЇ СОЦІАЛЬНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ АКТУАЛЬНІ Й СЬОГОДНІ"
15:45
ВОЛОДИМИР ДАНИЛЕНКО: "ВЕЛИКИЙ ЖОВТЕНЬ: ІДЕЇ СОЦІАЛЬНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ АКТУАЛЬНІ Й СЬОГОДНІ"

Дорогі товариші!

7 листопада – особливий день для всіх нас, комуністів. Велика Жовтнева Соціалістична революція  відбулася під керівництвом Володимира Ілліча Леніна, ідеї якого підтримали робітники і селяни, інтелігенція і військові. Світло Великого Жовтня, його ідеї соціалізму стали прикладом для інших країн і континентів.  Скільки б не спливло відтоді часу, Велика Жовтнева соціалістична  революція була, є і буде найважливішою подією ХХ століття. Адже вона  докорінно змінила хід розвитку всього людства, відкривши шлях до соціалізму. 
Основою нового ладу замість влади капіталу стало  народовладдя, побудоване на принципах реальної  участі народу у справах держави. Радянська держава, народжена  Великим Жовтнем, стала взірцем у веденні народного господарства, у науці, освіті, медицині. Радянська людина  навіть підкорила космос.  В радянській державі мирно жили люди багатьох національностей. Хіба можна про це забути? Тим, хто забуває, що історію не можна переписати в угоду  тій чи іншій політичній силі, – вона мстить. 
На жаль, у певний період часу в Україні почали розростатися історичне безпам’ятство, бездуховність, національна нетерпимість, на цьому ґрунті виросла страшна сила – неонацизм, яка не має нічого спільного з національним, українським, рідним і своїм. Сьогодні ми це бачимо не тільки у кривавому конфлікті на сході України, а й у економічній катастрофі, в якій опинилася Україна, у страшній демографічній ситуації, що склалася в нашій країні. 
На жаль, українська держава сьогодні все далі відходить від ідеалів соціальної справедливості і реального народовладдя, які проголошував і втілював у життя суспільства Великий Жовтень.
Сьогодні хотів би привітати  покоління тих, хто пам’ятає і цінує досягнення радянської доби: безкоштовні освіту  і медицину, гарантії працевлаштування, доступне житло і дитячий відпочинок. Переконаний: цього забувати не можна.  
Комуністична партія України захищає саме людей праці, мир і соціальну справедливість, вона знову і знову закликає людей будувати державу на цих принципах, домагатися того, щоб людина була для держави найбільшою цінністю. 

Володимир ДАНИЛЕНКО, 1-й секретар Сумського ОК КПУ, народний депутат України VI скликання

Просмотров: 467 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0