Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Май » 23 » Намагаючись заборонити КПУ, Україна діє не за європейськими нормами - Симоненко
11:43
Намагаючись заборонити КПУ, Україна діє не за європейськими нормами - Симоненко

Українська влада діє не за європейськими нормами, забороняючи діяльність політичних сил, що увійшли до парламенту.
Про це в інтерв'ю газеті «Гало Новини» Комуністичної партії Чехії і Моравії заявив голова Компартії України Петро Симоненко.
«Я дякую керівництву Центрального комітету Компартії Чехії та Моравії за те, що, як у квітні, так і сьогодні, ви по-братськи відреагували на прохання зустрітися і обговорити питання, які нас хвилюють. Ситуація в Україні вимагає концентрації спільних зусиль, щоб не допустити негативних тенденцій, які мають місце в країні», - повідомив голова Компартії.
П. Симоненко зазначив, що представники Комуністичних партій Чехії та України мають обговорити низку питань, що стосуються української кризи та шляхів його врегулювання.
«У зв'язку з тим, що влада України пішла на радикальний крок щодо заборони діяльності КПУ в Україні, сьогодні необхідна координація дій Компартій різних країн. Оскільки Україна підписує угоду з ЄС, а діє не за нормами Євросоюзу в частині заборони політичних сил, які увійшли до парламенту. Ми повинні допомогти донести правдиву інформацію багатьом, хто хоче зрозуміти, що відбувається в Україні», - повідомив П. Симоненко.

Просмотров: 344 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0