Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 30 » Народний депутат України Володимир ДАНИЛЕНКО (фракція КПУ) заявив, що Віктор Сугак повинен піти з посади.
15:39
Народний депутат України Володимир ДАНИЛЕНКО (фракція КПУ) заявив, що Віктор Сугак повинен піти з посади.
ДаниленкоМіський суд Охтирки Сумської області визнав винним у корупційних діях голову Охтиркою райдержадміністрації Віктора СУГАКА.
Про це повідомляє кореспондент «Хвилі» в Сумах.
Раніше прокуратурою Сумської області було складено адміністративний протокол про корупційне правопорушення відносно голови Охтирської РДА.
Віктор Сугак звинувачувався у тому, що всупереч вимогам земельного та податкового законодавства незаконно сприяв господарської діяльності ЗАТ «Сад», що належить членам його сім’ї.
Голова РДА вчасно не розірвав договір тимчасового використання земельної ділянки площею 46,6 га на території Пологівської сільради Охтирського району зі своїм сином – керівником даного підприємства, не повідомляв у контролюючі та правоохоронні органи про незаконне користуванні землею, внаслідок чого неправомірно надавав вигоду членам своєї сім’ї.
Крім того, прокуратура встановила, що Віктор Сугак поєднував державну службу з комерційною діяльністю. Одночасно він був і представником наглядової ради приватного підприємства.
Народний депутат України Володимир ДАНИЛЕНКО (фракція КПУ) заявив, що Віктор Сугак повинен піти з посади.
Нардеп звинуватив главу Охтирської РДА в незаконній комерційній діяльності, зокрема, скупки земельних паїв на території Височанської сільради. За його словами, Віктор Сугак порушив закон, отримавши земельну ділянку на території Національного парку «Гетьманський», який має заповідний статус.
Зауважимо, що голова сумської облдержадміністрації Юрій ЧМИРЬ 28 листопада у ході засідання координаційної ради з питань запобігання, протидії корупції та усунення її наслідків на території Сумської області, зокрема, заявив: «Спільними зусиллями ми мусимо ліквідувати корупцію, що гальмує економічний розвиток регіону, забезпечити прозорість і публічність прийняття управлінських рішень, повернути довіру людей до влади».
http://100.sumy.ua/index.php/news1/politics/4590-2011-11-29-11-54-08

Просмотров: 776 | Добавил: kpu-putivl | Теги: Путивль КПУ главная, Ахтырка, Даниленко | Рейтинг: 0.0/0