Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Ноябрь » 19 » ПОСТАНОВА ПЛЕНУМУ ЦК КОМПАРТІЇ УКРАЇНИ
13:11
ПОСТАНОВА ПЛЕНУМУ ЦК КОМПАРТІЇ УКРАЇНИ
Про організацію роботи фракції Комуністичної партії України у Верховній Раді України сьомого скликання
З метою об'єднання зусиль обраних до Верховної Ради України сьомого скликання представників Комуністичної партії України для реалізації її Передвиборної програми, послідовного відстоювання життєвих інтересів трудящих, захисту конституційних прав і свобод громадян
Пленум Центрального Комітету Комуністичної партії України
постановляє:
1. Утворити фракцію Комуністичної партії України у Верховній Раді України.
Головою фракції затвердити Першого секретаря ЦК Компартії України Симоненка П.М.
2. Положення про фракцію Комуністичної партії України (фракцію комуністів) у Верховній Раді України - затвердити.
3. Доручити Президії ЦК Компартії України після офіційного оприлюднення результатів виборів народних депутатів України провести необхідну роботу щодо формування персонального складу фракції, затвердження заступників голови фракції, а також підготовки пропозицій щодо кандидатур від фракції для обрання до керівних органів Верховної Ради України, складу її профільних комітетів.
4. Президії ЦК Компартії України здійснювати постійне керівництво діяльністю фракції, оперативно виробляти, з урахуванням політичної обстановки, що складається, необхідні тактичні рішення і дії, визначати позицію фракції при розгляді у Верховній Раді України найважливіших політичних і соціально-економічних проблем.
5. Для забезпечення організаційної діяльності партії, підвищення рівня агітаційно-пропагандистської роботи серед виборців вважати за необхідне створити фонд коштів, що складається з відрахувань:
- 20 відсотків від загальної суми місячної заробітної плати народних депутатів України - членів фракції комуністів;
- 100 відсотків від фонду оплати праці помічників-консультантів народних депутатів України, обраних по загальнодержавному багатомандатному виборчому округу від Компартії України.
6. Доручити Секретаріату ЦК Компартії України з урахуванням пропозицій бюро Кримського рескому, обкомів, Київського і Севастопольського міськкомів Компартії України розгляд кадрових питань, пов`язаних з рекомендацією кандидатур на посади помічників-консультантів народних депутатів України - членів фракції комуністів.
7. Рекомендувати Кримському рескому, обкомам, Київському і Севастопольському міськкомам Компартії України:
- ввести посади помічників-консультантів народних депутатів України до номенклатури бюро зазначених партійних комітетів;
- спільно з народними депутатами України провести необхідну роботу по добору і рекомендації на посади помічників-консультантів народних депутатів України підготовлених, авторитетних і ініціативних комуністів.
8. Секретаріату ЦК Компартії України, керівництву фракції здійснювати систематичний контроль за ефективним використанням фонду оплати праці помічників-консультантів народних депутатів України, вживати необхідних заходів щодо недопущення порушень.
9. Керівництву фракції комуністів вжити заходів до активного залучення народних депутатів України попередніх скликань Верховної Ради України до діяльності фракції з метою практичного використання їхнього досвіду в розробці найбільш актуальних законодавчих проблем, підготовці пропозицій до розгляду в парламенті проектів правових актів з гострих політичних і соціально-економічних питань.
10. Контроль за виконанням даної постанови покласти на Президію ЦК Компартії України.
 
П.М. СИМОНЕНКО,
Перший секретар ЦК
Компартії України
10 листопада 2012 року
м. Київ
Автор: П.М. СИМОНЕНКО

http://kyiv-vestnik.com.ua/public_s3165.html

Просмотров: 580 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0