Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Май » 7 » Привітання першого секретаря Сумського ОК КПУ з Днем Перемоги 9 Травня
12:58
Привітання першого секретаря Сумського ОК КПУ з Днем Перемоги 9 Травня

Шановні жителі Сумщини – краю звитяг і партизанської слави!

День Перемоги – 9 травня – священна дата для українського народу, всіх поколінь і не залежно від політичних уподобань. Вдячність і пошана за великий подвиг народу-переможця не мають терміну забуття. Увесь цивілізований світ пам’ятає подвиг радянського народу, який врятував планету від коричневої чуми фашизму.

Історія любить чесність. Давайте скажемо історичну правду: у Великій Вітчизняній війні переміг радянський народ, радянська система влади. Перемогли мужністю і героїзмом фронтовиків, партизанів, підпільників, самовідданою працею робітників і селян у тилу, - ці люди воювали і працювали під керівництвом Комуністичної партії.

Наша спільна Перемога безцінна, наш борг і обов’язок берегти спадок Великої Перемоги. Особливо сьогодні, коли в Україні неофашисти дорвалися до влади і творять на нашій рідній землі свої безчинства. На початку ХХІ століття, на 23-му році незалежності, в Україні націонал-фашистський режим, встановлений після лютневого перевороту, розпочав війну проти власного народу. У це страшно повірити: на красивих, у весняному цвітінні вулицях українських міст ллється кров і гинуть люди.

І це твориться на землі, де кожен її клаптик у містах і селах, пам’ятають страшні біди, принесені війною. Ще живі не тільки фронтовики, а й те покоління, кому дісталася гірка чаша років окупації, післявоєнні важкі роки відбудови. Але  покоління звитяжців – витримали! Відродили з попелу і підняли з руїн велику країну, змогли побудувати справедливе суспільство. Хіба таке можна забути?!

Напередодні 9 Травня – особливі слова вдячності фронтовикам-ветеранам: ми пам’ятаємо Ваш подвиг! І ми за нього вдячні! Всупереч всім тим, хто сьогодні прагне переписати історію Вашого безцінного подвигу. Але їм не вдасться! Правду не знищити і не залякати. Сьогодні все більше людей різного віку гуртуються довкола ідей справедливості, громадянського спокою і миру. Ці принципи є основоположними в діяльності Комуністичної партії України – сили, яка пропонує суспільству реальне народовладдя.

Шановні жителі Сумщини – краю 202 Героїв Радянського Союзу і партизанської слави! Пам’ятаймо, чиї ми нащадки, і давайте героїку покоління фронтовиків передамо як найбільшу святиню наступним поколінням.

Бажаю усім мирного неба, родинного затишку і благополуччя.

З повагою перший секретар Сумського ОК КПУ, народний депутат України VI скликання Володимир ДАНИЛЕНКО

 

Просмотров: 537 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0