Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Ноябрь » 17 » Вітання з Днем студента
17:12
Вітання з Днем студента
ДаниленкоШановні студенти!
Я вітаю вас із Днем студента – святом найщасливіших, найкращих найсміливіших у світі людей! Історія цього дня розпочинається 1939 року, коли фашисти розстріляли празьких студентів і викладачів, які вийшли на демонстрацію протесту проти гітлерівської окупації. Цей день об’єднує мільйони юнаків і дівчат планети, які і сьогодні готові відстоювати свої права і боротися за своє майбутнє. Україні як ніколи потрібна солідарність прогресивної, вільно думаючої молоді!
Будучи студентами, ви переживаєте найпрекраснішу пору свого життя. І нехай інколи вас турбують «хвости» та заліки, все ж таки це – час кохання, радості, бадьорості, гідних та безкорисливих вчинків, час свободи і безмежної романтики, час накопичення знань та досвіду. З іншої сторони це – час, коли ви можете проявити свою вільну натуру, відстояти права на високу стипендію, безкоштовне навчання, на можливість влаштуватися на роботу за професією і будувати своє вже доросле життя!
Студентство – це барометр суспільства, який гостро відчуває соціальну несправедливість. І з нею ви не будете миритися! Перед Україною – два шляхи: продовжувати котитися у прірву під керівництвом ставлеників олігархів чи обрати дорогу в демократичний соціалізм. Я не сумніваюся у вашому виборі. Адже молодь завжди за майбутнє, а воно – за соціалізмом!
Разом ми можемо і повинні зробити дуже багато: підняти економіку, ліквідувати безробіття, гарантувати випускникам перше робоче місце, дати житло молодим сім’ям, повернути науку до вищих навчальних закладів, зробити студентські гуртожитки придатними для життя. До цього в Україні прагнуть партії лівих сил, які завжди раді підтримати студентів!

Бажаю вам щастя, здоров’я, успіхів у навчанні, професійної самореалізації, взаєморозуміння з рідними і близькими! Навчайтеся на благо своєї країни, поважайте і любіть себе як рушійну еліту держави. Нехай здійсняться всі ваші бажання!

Народний депутат
 України                   В.А. Даниленко

Просмотров: 1437 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0