Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Июль » 18 » За сприянням Володимира Даниленка вкладникам банку «Володимирський» повернуті вклади на суму майже 54 мільйона гривень
11:42
За сприянням Володимира Даниленка вкладникам банку «Володимирський» повернуті вклади на суму майже 54 мільйона гривень
На адресу народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка продовжують приходити позитивні відповіді від Служби безпеки України та Фонду гарантування вкладів фізичних осіб стосовно розблокування рахунків вкладників ліквідованого АТ «Комерційний банк «Володимирський».
  Остання із таких відповідей, яка надійшла з Фонду повідомляє народному депутату, що за його сприянням від Головного слідчого управляння СБУ до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з 28 квітня 2012 року по 6 липня 2012 року надійшло 2 855 записів по вкладникам на суму 53 853,2 тисяч гривень.
  «Нам вдається поступово вирішувати проблеми вкладників банку «Володимирський», але до повного погашення заборгованості ще треба почекати, я також рекомендую громадянам звертатися на гарячу лінію Фонду  0-800-308-108, оскільки ряд звернень які надходили до мене з цього питання від громадян можливо було вирішити просто зателефонувавши до Фонду»,- підкреслив Володимир Даниленко.
  Нагадаємо, що депутат Даниленко зареєстрував законопроект щодо відповідальності банку за порушення умов договору банківського вкладу (депозиту). У разі прийняття даного проекту, за порушення банком строків повернення депозитів банк повинен сплатити вкладнику пеню у розмірі одного відсотка від вказаної в договорі суми вкладу за кожний день  прострочення виконання зобов‘язання.

http://www.danylenko.org/news/za_sprijannjam_volodimira_danilenko_vkladnikam_banku_volodimirskij_povernuti_vkladi_na_sumu_majzhe_54_miljona_griven/2012-07-17-520
Просмотров: 751 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0