Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 25
Призрак бродит по Майдану, призрак гомосексуализма.

В том, что первыми и наиболее ретивыми европейскими интеграторами Украины являются местные сексуальные извращенцы, было известно давно.
Территория мужских свадеб, однополых браков и «голубых устриц» манит гомосексуалистов не меньше, чем жителей высококультурного Прикарпатья. И надо отдать им должное – они гораздо раньше «реактивномыслящего» Кличко выдвигали свои требования по максимальному передвижению нижних частей туловищ к ценностям европейской цивилизации.
Однажды они даже захватывали Майдан, когда пел Реджинальд Кеннет Дуайт, или, как по-простому его называют педики, Элтон Джон.
Просмотров: 611 | Добавил: kpu-putivl | Дата: 25.12.2013

 У зв’язку з подіями, що відбуваються в Україні, і численними зверненнями  громадян в ЦК Компартії України і фракцію комуністів у Верховній Раді України вважаємо за необхідне заявити наступне.
Підтверджуючи нашу позицію щодо оцінки подій і оцінку Компартією  роботи Кабінету Міністрів України, ми вважаємо за необхідне погодитися з вимогами багатьох громадян відкласти розгляд Верховною Радою України  резолюції недовіри Уряду і у зв’язку з цим відкликати підписи членів фракції під відповідним проектом Постанови Верховної Ради.
 Ми поділяємо обурення громадськості актами вандалізму, вчиненими верховодами і членами профашистської організації «Свобода», в тому числі з депутатськими мандатами, а також цинічними заявами з цього ... Читать дальше »
Просмотров: 426 | Добавил: kpu-putivl | Дата: 25.12.2013