Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 12 » Аби запобігти несанкціонованому вирубуванню ялинок, до них прикріплюватимуть електронні чіпи
17:08
Аби запобігти несанкціонованому вирубуванню ялинок, до них прикріплюватимуть електронні чіпи
елкаНовость можно было бы рассматривать как новогоднюю шутку, но она размещена на сайте сумской администрации:
Про це у ході брифінгу повідомив начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор ЧИГРИНЕЦЬ.
«Електронні пристрої міститимуть інформацію про місце вирощування, сорт та рекомендовану вартість ялинки. Зняти їх без пошкодження неможливо», – наголосив Віктор Чигринець.
За його словами, жителі Сумщини зможуть придбати зелені красуні на спеціально облаштованих ярмарках у містах і селах, лісництвах та місцях проведення рубок. Коштуватиме ялинка від тридцяти п’яти гривень і більше в залежності від висоти дерева. У ціну також увійде і вартість чіпу, що складає 1,35 гривні.
Розпорядженням голови облдержадміністрації Юрія ЧМИРЯ від 05.12.2011 №790 встановлено, що реалізація новорічних ялинок лісогосподарськими підприємствами має проводитись з обов’язковим маркуванням – штрих-кодом, підкреслив Віктор Чигринець.
Щорічно на підприємствах обласного управління лісового та мисливського господарства створюються цільові плантації для заготівлі новорічних ялинок. Нині їх площа складає близько 350 гектарів. Середня кількість ялинок на 1 гектарі плантації – 3,5 тисячі. Придатних для реалізації новорічних дерев наразі – 130 тисяч штук.
http://state-gov.sumy.ua/2011/12/09/zakhishhamo_lsov_resursi.htm
 

Просмотров: 539 | Добавил: kpu-putivl | Теги: новогодняя елка, администрация, ялинка, Путивль КПУ | Рейтинг: 0.0/0