Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 19 » Депутатьске зверненя
18:50
Депутатьске зверненя
                                   Депутат Путивльської районної ради
                                              Сумської області
                                      Івченко Володимир Іванович 
       вул. Корольаи 10, с. Корольки, Путивльський район, Сумська область,41500


                                                                        Голові службі безпеки України
                                                                        Генеральному прокурору України

                                           Депутатьске зверненя

 У зв'язку з виходом на пенсїю сільского голови Верховною Радою України були призначені дострокові вибори сільского голови Червоноозерської сільскої ради Путивльського району Сумської області на 18 березня 2012 року.
 Кандидатом На посаду сільского голови від Комуністичної партіі України був зареестрований громадянин України,мешканець с. Червоне озеро Соларев Євген Григорович. Соларев Є.Г отримав агітаційні матеріали для проведення передвиборної агітаціі, але несподіванно, не попередевши районний комітет партії написав до виборчої комісії заяву про зняття його з виборчих перегонів.
 На запитання першого секрктаря районного комітету партіі Ковтун Миколи Трохимовича про те чому він відмовився від виборчих перегонів, Соларев Є.Г повідомив, що його "обставили, на нього наїхали", тому не бажаючи для себе негативних наслідків він відмовився виборчих перегонів.
 Крім того Соларев Є.Г будучи заляканим відмовився назвати призвіща людей які вчинили по відношенню до ньго тиск з метою відмови його від виборчих перегонів.
 Зі слів Ковтуна М.Т аналогічнідії були вчинені по відношенню до кандидата на посаду Червоноозерськогосільского голови, від партіі "Батьківщина" але ще до реестраціійого кандидатом.
 Виходячи з вищенаведенного прошу Вас по зазначенним фактам провести відповідну перевірку по виявленню осіб, що вчинили тиск на кандидатівна посаду сільского голови з метою недопущення їх до виборчих перегонів та притягнення їх до відповідальності відповідно до чинного законодавства України.

06.03.2012 року                                                                                В.І. Івченко
Просмотров: 574 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0