Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 14 » Кожен дев'ятий підліток вчинив злочин у стані алкогольного сп’яніння – Ю. Павленко
16:17
Кожен дев'ятий підліток вчинив злочин у стані алкогольного сп’яніння – Ю. Павленко
КИЇВ. 14 травня. УНН. За словами дитячого омбудсмена, кожен дев'ятий підліток, який скоїв злочин, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомив Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко, передає кореспондент УНН.
"Нажаль, Україна має дуже великий рівень і відсоток вживання алкоголю і тютюну. Я хотів би нагадати про те, що існує дуже високий рівень дитячої злочинності у стані алкогольного сп’яніння. Так, кожен дев'ятий підліток учинив злочин в стані алкогольного сп’яніння. А у деяких регіонах ця цифра є значно більшою. Наприклад, в Донецькій області – кожен п’ятий підліток скоїв злочин у стані алкогольного сп’яніння, в Чернігівській – кожен шостий підліток, у Волинській, Рівненській і Львівській – кожен сьомий підліток скоїв злочин у стані алкогольного сп’яніння", - повідомив Ю. Павленко.
За словами Уповноваженого Президента, у порівнянні із минулим роком зросла кількість злочинів вчинених дітьми у стані алкогольного сп’яніння. 
Нагадаємо, на думку дитячого Омбудсмена, треба заборонити продаж слабоалкогольних напоїв та цигарок у малих архітектурних формах, тобто кіосках. 

Джерело:  УНН
http://www.unn.com.ua
Просмотров: 790 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0