Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 19 » П.СИМОНЕНКО на ХМЕЛЬНИЧЧИНІ
18:04
П.СИМОНЕНКО на ХМЕЛЬНИЧЧИНІ
18 березня 2012 року Перший секретар ЦК Комуністичної партії України, голова фракції комуністів у Верховній Раді України Петро Симоненко здійснив робочий візит до Хмельницької області.
Народу України необхідно більш активно відстоювати свої права. Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко, виступаючи перед жителями міста Летичева Хмельницької області. За словами Петра Симоненка, соціальні ініціативи, оголошені Президентом, – це результат боротьби народу і Компартії України за свої права.
Наступним кроком, на переконання Петра Симоненка, повинна стати Антикризова програма, запропонована Компартією. За його словами, пакет антикризових заходів, спрямований на те, щоб наповнити Держбюджет за рахунок більш справедливого розподілу зароблених народом коштів, розроблений не на користь олігархів, а на користь держави.
Петро Симоненко наголосив, що громадяни України повинні підтримати ідею комуністів щодо організації державного контролю за діяльністю всіх підприємств. За словами лідера комуністів, українському народу необхідно наслідувати прилад громадян Греції і Португалії і рішуче відстоювати свої права.
Компартія, за словами Петра Симоненка, має намір і в подальшому діяти в інтересах громадян, проте результату можна досягти тільки за умови підтримки дій комуністів всім населенням.
Недоторканності в Україні повинні бути позбавлені не тільки депутати, але і Президент, уряд, судді і прокурори. Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко. За його словами, позиція Компартії полягає в тому, що всі українські громадяни повинні бути рівні в своїх правах.
Крім того, на думку Петра Симоненка, повинні бути істотно зменшені витрати на утримання Верховної Ради. Так, наприклад, депутати повинні отримувати заробітну плату в тих трудових колективах, де вони працювали до обрання в парламент. При цьому, засідання парламенту, на думку лідера КПУ, має проходити протягом двох тижнів раз на три місяці, а в решту часу народні обранці повинні трудитися «в полях і біля верстата». «Тоді депутат зрозуміє, як дістається трудова копійка і що потрібно зробити для людини, яка створює матеріальні блага», – підкреслив Петро Симоненко.
Саме життя диктує для України необхідність інтеграції з Росією. Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко під час виступу перед жителями міста Летичева Хмельницької області. Так, за його словами, на сьогоднішній день проблеми в взаєминах РФ призвели до того, що Україна зобов’язана платити за газ найвищу ціну в Європі. Крім того, за словами Петра Симоненка, країна не в змозі самостійно управляти своєю ГТС, а будівництво Північного і Південного потоків і зовсім можуть позбавити Україну можливості транспортувати російський газ до Європи. Таким чином, на переконання лідера КПУ, Україні потрібно переглянути своє ставлення до Митного союзу і ЄЕП та інтегруватися в ці структури.
А майбутній консорціум з управління українською ГТС, на думку Петра Симоненка, повинен стати двостороннім: українсько-російським. У той же час, за словами Петра Симоненка, Європа зацікавлена ​​в Україні як в другосортній державі, за рахунок якої вона має намір боротися з фінансовою кризою.
У взаємовідносинах України і Росії не вистачає конкретики через концентрацію уваги на газовому питанні. На переконання Петра Симоненка, Україні вкрай необхідно змінити позицію у відносинах з РФ. Так, зокрема, за словами лідера комуністів, від порожніх розмов щодо ціни на газ необхідно перейти до стратегічних питань.
Як підкреслив Петро Симоненко, необхідно визначити, у яких напрямках країни могли б глибше інтегруватися. Також, на думку лідера КПУ, необхідно знаходити нові ринки збуту продукції. При цьому Петро Симоненко підкреслив, що саме в Росії реалізується 30% українського експорту.
Нинішня влада повинна скористатися позитивним досвідом комуністів. Про це заявив лідер Компартії України Петро Симоненко в прямому ефірі на «33-му каналі» міста Хмельницького. Петро Симоненко наголосив, що за Радянської влади в Україні були здобуті величезні досягнення в різних галузях економіки, науки і техніки. Причому, як підкреслив лідер КПУ, досягненнями комуністів досі користувалися представники всіх інших політичних сил незалежної України.
Тому, на переконання Петра Симоненка, нинішній владі необхідно скористатися величезним досвідом комуністів, зокрема, у вирішенні проблем безробіття, боротьби з бідністю, у здобутті досягнень в галузях науки і культури.
Приватизація обленерго призведе до того, що приватні власники підприємств будуть необгрунтовано підвищувати тарифи. На думку Петра Симоненка, відразу ж після закінчення приватизації обленерго населення України очікує підвищення комунальних тарифів на воду, електрику та інші послуги. При цьому лідер КПУ нагадав, що відразу ж після приватизації «Закарпаття-обленерго» почалося відключення води населенню.
У той же час, на переконання Петра Симоненка, наведення порядку в розрахунках комунальних тарифів дозволить істотно знизити плату населення за комунальні послуги. Петро Симоненко нагадав, що за ініціативою комуністів громадяни України не повинні платити за житлово-комунальні послуги більше 10% від сукупного доходу сім’ї.

Прес-служба
http://www.cominformua.com

Просмотров: 613 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 0.0/0