Меню сайта

Категории раздела

Видео

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 132

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 10 » ВАНДАЛІВ-НЕЛЮДІВ - ДО СУВОРОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!
13:27
ВАНДАЛІВ-НЕЛЮДІВ - ДО СУВОРОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!
З А Я В А

Президії Центрального Комітету Комуністичної партії України


   Тривожна звістка приголомшила суспільство - вандали повалили
і зруйнували в Києві монумент Володимиру Іллічу Леніну. Підла рука нелюдів піднялася на пам'ятник людині, з ім'ям якої пов'язані величні зміни в світі, історичні звершення радянського  народу, утвердження державності України. Знищено унікальний витвір образотворчого мистецтва, визнаний ЮНЕСКО пам'ятником світової культури. Це заздалегідь спланована провокація, здійснена націоналістами та оплачена Заходом, котра ніяким чином не вписується ні в «мирні протести», ні в «європейські цінності».
  Те, що трапилося, викликає у нас, комуністів, у всіх тверезомислячих людей, праведний гнів і обурення огидним проявом неофашизму, який звів собі гніздо в українському політикумі з подачі чинної влади. Зухвальний акт печерного вандалізму продемонстрував перед усім світом мерзенне обличчя так званих «євроінтеграторів». Тих, хто, маскуючись личиною "захисників демократії", послуговуючись обґрунтованим невдоволенням співвітчизників  негараздами в повсякденному житті, недоліками і прорахунками владних структур, прагне вчинити, вдаючись до насильницьких  дій, державний переворот і встановити в Україні терористичний, неофашистський режим.
  Про причетність, а насправді про організацію тяжкого злочину відверто заявили верховоди горезвісної "Свободи". Котра за своєю суттю є злочинним, політичним угрупованням, неонацистською партію нащадків тих, хто в роки двобою з фашизмом зі зброєю в руках боровся на боці гітлерівських окупантів проти воїнів Радянської Армії, яка визволяла Україну. Вони – вірні посіпаки тих,  хто і в повоєнні роки чинив звірства над мирним населенням західних областей.
 Наші люди повинні знати: сьогодні маємо справу не просто зі звірячим оскалом неофашизму. Його повадирі прагнуть встановити своє панування в країні і, не дістаючи належної відсічі з боку законної влади, все більше нахабніють. 
Нині зухвалими діями правонаціоналістичних сил із "Свободи" і "Батьківщини" та "Удару", брутальними порушеннями ними  законності  і  правопорядку, блокуванням службових приміщень органів державної влади,  дезорганізовано життя в державі, передусім у столиці. Тим самим, створюються великі труднощі в роботі багатьох підприємств , систем життєзабезпечення, що робить неможливим нормальне задоволення невідкладних, першочергових потреб людей, а життя багатьох - нестерпним.
 Нинішні події переконливо показали і справжню ціну "турботи" західних "поборників демократичної України". Всіляко підтримуючи так званих  "повстанців", вони закривають очі на злочини провокаторів, на їх антиконституційні дії і насильницькі методи. 
 Як бачимо, євромайданне протистояння у Києві супроводжується цинічним нехтуванням Конституції і законів України, грубим втручанням США та Заходу у наші внутрішні справи, застосуванням новітніх технологій демагогії, брехні й маніпуляцій, нагнітанням антикомуністичної істерії і вже призвело до вандалізму, силових зіткнень та кровопролиття. Це прямі ознаки того, що діяльність радикальних і націоналістичних організацій у країні вийшла за рамки законності і людської моралі.

 До загострення політичної ситуації  в державі призвели не тільки пасивність владних структур у протидії деструктивній діяльності екстремістських правонаціоналістичних сил, намагання  врегулювати ситуацію, що вже виходить  з-під контролю, умовляннями тих, хто прагне шляхом насильства і погромів захопити владу, розмовляє тільки мовою ультиматумів. Глибинні причини обумовленні провальною економічною і соціальною політикою урядів, невиконанням передвиборних обіцянок правлячою елітою, непослідовністю зовнішньополітичного курсу, невмінням чи-то небажанням враховувати наслідки, плюси і ризики рішень, які ухвалюються та угод, які укладаються. До цього ж додаються непродумані реформи, котрі погіршують життя мільйонів людей, руйнівна кадрова політика, безпрецедентна корумпованість, небажання можновладців рахуватися з волею свого народу, прислухатися до думки науковців, експертів.
  Все це вимагає докорінної зміни способу ведення справ у державі, внесення радикальних корективів у політичний курс і практику його проведення.
  Сьогодні ж найактуальнішим  завданням є стабілізація ситуації в суспільстві, відновлення і забезпечення законності та правопорядку.
  Ми вимагаємо від Президента, Уряду, парламенту, всіх державних органів використати для цього надані Конституцією і законами України повноваження, не допустити розколу, порушення територіальної цілісності держави, загрози її незалежному існуванню.
 Ми вимагаємо негайно виявити і притягти до суворої відповідальності організаторів, провокаторів і безпосередніх виконавців злочинних дій, передусім  вандалів, які знищили пам'ятники В.І.Леніну в місті Києві та інших населених пунктах. 
 Ми вимагаємо відновити і зберегти ці пам'ятники, а витрати покласти на організаторів і виконавців даних злочинів. 
  Водночас започатковуємо збір пожертвувань для того, щоб монумент В.І. Леніну знову повстав у столиці України.
 Ми вимагаємо  від  найвищих  державних  посадовців  глибоко  і всебічно проаналізувати  недоліки й прорахунки в діяльності органів влади, що призвели до такого небезпечного розвитку подій у державі, зробити необхідні висновки та представити суспільству розгорнутий план дій для  якнайшвидшої нормалізації обстановки, відновлення  правопорядку і законності в державі, неухильного додержання конституційних прав і свобод громадян.
 Звертаємось до членів нашої партії із закликом у цей грізний час проявити витримку, мужність, рішуче протистояти діям екстремістів, які загрожують терором проти Комуністичної партії .
 Закликаємо всіх чесних людей - патріотів Вітчизни об'єднатися і не допустити фашистського перевороту.
               Неофашизм в Україні не повинен пройти!


                9 грудня 2013 року


            
  Тим хто бажає долучитися до благородної справи відновлення пам’ятників В.І.Леніну у Києві та інших населених пунктах, пожертвування просимо надсилати за такими реквізитами:

Комуністична партія України
ЄДРПОУ – 00049147
п/р 26000300608473 в Печерському ТВБВ № 10026/0187 ф. - Головне управління по м. Києву АТ «Ощадбанк України»
МФО 322669
Призначення платежу: Добровільні пожертвування на відновлення пам’ятників.


Просмотров: 444 | Добавил: kpu-putivl | Рейтинг: 5.0/1